Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures juridisch secretaresse

2 vacatures

Zo een vacature voor juridisch secretaresse gevonden

Wil jij werken in de secretariële sector? Misschien heb je net jouw opleiding afgerond of ben je juist al ervaren in het vak. Bij Uitzendbureau zit je in elk geval goed. De kans is groot dat je op deze pagina een leuke vacature voor juridisch secretaresse gaat vinden. In deze functie ben jij het aanspreekpunt van een advocaten- of notariskantoor. Niet alleen voor klanten, maar ook voor collega’s. Zo beantwoord je onder andere vragen, maak je afspraken en neem je de telefoon op. Ook houd je je bezig met een aantal juridische zaken, zoals het bijhouden van het archief en het plannen van het werk van de juridische medewerkers. Kun jij de verantwoordelijkheid aan? Bekijk dan de  vacatures voor juridisch secretaresse die we hierboven open hebben staan.

Aan de slag met een vacature voor juridisch secretaresse

Om juridisch secretaresse te worden, volg je eerst de mbo-opleiding Juridisch Secretaresse. Iedere vacature voor juridisch secretaresse heeft weer andere functie-eisen, dus lees deze goed door voordat je solliciteert. Zijn de vacatures voor juridisch secretaresse op dit moment een beetje schaars? Laat ze dan even links liggen en bekijk de rest van de juridische vacatures, zoals de vacatures voor jurist of juridisch medewerker. Zodra je iets hebt gevonden, hoef je alleen nog even te solliciteren. Hieronder lees je precies hoe je dat doet.

Solliciteren doe je zo

Gebruik de filters om af te gaan op de vacature voor juridisch secretaresse die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Filter op opleidingsniveau, dienstverband en locatie. Zoek je bijvoorbeeld een vacature voor juridisch secretaresse in Amsterdam of Rotterdam? Geef dit aan in de zoekbalk bovenaan de pagina en bekijk alleen de vacatures in de buurt. Iets gevonden? Upload een cv en schrijf een spetterende motivatiebrief, dan brengen wij je in contact met het desbetreffende uitzendbureau. Voor je het weet, ga je al aan de slag.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.