Help

Uitzendbureau.nl is geen uitzendbureau
Uitzendbureau.nl is Nederlands grootste vacaturebank voor uitzendwerk. Op Uitzendbureau.nl staan een groot aantal vacatures van veel verschillende uitzendbureaus. Solliciteren gaat erg gemakkelijk.
Sollicitatieprocedure
Uitzendbureau.nl is niet betrokken bij de sollicitatieprocedure. Voor vragen over een bepaalde vacature kun je contact opnemen met het desbetreffende uitzendbureau: Als je gesolliciteerd hebt via Uitzendbureau.nl, dan ontvang je een e-mail met de bevestiging van je sollicitatie. In deze bevestigingsmail staan de contactgegevens. Deze kun je ook vinden op de betreffende vacaturepagina. Scroll naar beneden tot je "Telefoon" en/of "E-mail" in het blauw tegenkomt. Wanneer je hier op klikt verschijnen de contactgegevens.
Hoe kan ik solliciteren?
Je kunt direct online solliciteren op een vacature door op de knop 'Solliciteer' te klikken als je een vacature bekijkt. Je sollicitatie wordt direct doorgestuurd naar het uitzendbureau dat de vacature heeft uitgezet op Uitzendbureau.nl. Soms word je naar een andere website van een uitzendbureau doorverwezen en kun je daar direct solliciteren.
Hoe ontvang ik nieuwe vacatures in mijn mailbox?
Je kunt bij ons een vacaturemailing aanmaken. Je ontvangt dan dagelijks de nieuwste vacatures per e-mail. Om een mailing te maken, te wijzigen of te stoppen, klik hier.
Hoe wijzig ik welke vacatures ik in mijn mailbox ontvang?
Om een mailing te maken, te wijzigen of te stoppen, klik hier.
Ik wil geen e-mail meer ontvangen
Om een mailing te maken, te wijzigen of te stoppen, klik hier.
Voor meer hulp kun je ons een bericht sturen.
Profiel wijzigen
Log jezelf in op Uitzendbureau.nl. Als je al bent ingelogd, word je doorverwezen naar je profiel. Anders moet je eerst je e-mailadres en wachtwoord invullen. Nu bevind je je op je profielpagina. Je kunt je cv aanpassen door op de potlood icoontjes en op de plusjes te klikken. Je wachtwoord en e-mailadres kun je aanpassen via het menu aan de rechterkant: klik op "Wijzig profielinstellingen", en vervolgens op "Wijzig mijn wachtwoord" of "Wijzig mijn e-mailadres".
Profiel verwijderen
Log jezelf in op Uitzendbureau.nl. Als je al bent ingelogd, word je doorverwezen naar je profiel. Anders moet je eerst je e-mailadres en wachtwoord invullen. Nu bevind je je op je profielpagina. Klik aan de rechterkant van de pagina op "Wijzig profielinstellingen", en vervolgens onderaan op "Verwijder mijn profiel". Je kunt vervolgens kiezen om je profiel te verwijderen.
Voor meer hulp kun je ons een bericht sturen.
Voor meer hulp kun je ons een bericht sturen.