Help

Uitzendbureau.nl is geen uitzendbureau
Uitzendbureau.nl is Nederlands grootste vacaturebank voor uitzendwerk. Op Uitzendbureau.nl staan een groot aantal vacatures van veel verschillende uitzendbureaus. Solliciteren gaat erg gemakkelijk.
Sollicitatieprocedure
Uitzendbureau.nl is niet betrokken bij de sollicitatieprocedure. Voor vragen over een bepaalde vacature kun je contact opnemen met het desbetreffende uitzendbureau: Als je gesolliciteerd hebt via Uitzendbureau.nl, dan ontvang je een e-mail met de bevestiging van je sollicitatie. In deze bevestigingsmail staan de contactgegevens. Deze kun je ook vinden op de betreffende vacaturepagina. Scroll naar beneden tot je "Telefoon" en/of "E-mail" in het blauw tegenkomt. Wanneer je hier op klikt verschijnen de contactgegevens.
Hoe kan ik solliciteren?
Je kunt direct online solliciteren op een vacature door op de knop 'Solliciteer' te klikken als je een vacature bekijkt. Je sollicitatie wordt direct doorgestuurd naar het uitzendbureau dat de vacature heeft uitgezet op Uitzendbureau.nl. Soms word je naar een andere website van een uitzendbureau doorverwezen en kun je daar direct solliciteren.
Hoe kan ik mijn favoriete vacatures op een later moment opnieuw bekijken?
Je kunt vacatures opslaan door te klikken op het sterretje bij een vacature. Om ze terug te vinden klik je bovenaan je pagina bij het zoekveld op het sterretje.
Voor meer hulp kun je ons een bericht sturen.
Hoe blijf ik op de hoogte van interessante vacatures?
Wil je de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Meld je dan aan voor vacaturemailings. Hiermee ontvang je dagelijks of wekelijks interessante vacatures in je inbox op basis van je zoekopdrachten.
Hoe maak ik de meeste kans op een baan?
Zorg ervoor dat je persoonlijke profiel zo goed mogelijk is ingevuld. Als onze indicator 100% aangeeft heb je je profiel volledig ingevuld en maak je de meeste kans om benaderd te worden met werk. Daarbij is het een goed idee om bij een sollicitatie ook altijd een korte motivatie mee te sturen, waarin je je enthousiasme deelt en aangeeft waarom jij geschikt bent voor de baan.
Hoe kan ik mij afmelden voor vacaturemailings?
Je afmelden voor vacaturemailings kan op twee manieren. De eerste is om onderaan de vacaturemailing te klikken op Deze mailing stoppen. Heb je een profiel op Uitzendbureau.nl? Dan kun je ook je vacaturemailings beheren via je profiel. Log in en klik rechts van je profielgegevens op Beheer je vacaturemailing. Niet tevreden met de resultaten van je vacaturemailing? Je kunt ook altijd je zoekopdracht wijzigen, zodat de resultaten beter passen bij waar je naar op zoek bent. Let op: na het afmelden voor vacaturemailings kan het nog maximaal 24 uur duren voordat de afmelding verwerkt is. In die tijd kan het zijn dat je nog e-mails ontvangt.
Hoe ontvang ik nieuwe vacatures in mijn mailbox?
Je kunt bij ons een vacaturemailing aanmaken. Je ontvangt dan dagelijks de nieuwste vacatures per e-mail. Om een mailing te maken, te wijzigen of te stoppen, klik hier.
Hoe wijzig ik welke vacatures ik in mijn mailbox ontvang?
Om een mailing te maken, te wijzigen of te stoppen, klik hier.
Ik wil geen e-mail meer ontvangen
Om een mailing te maken, te wijzigen of te stoppen, klik hier.
Voor meer hulp kun je ons een bericht sturen.
Hoe kan ik me inschrijven bij Uitzendbureau.nl?
Je kunt je gratis inschrijven op onze inschrijfpagina. Vul je contactgegevens, ervaring en voorkeuren in en solliciteer direct op jouw favoriete vacatures. Ook kun je je cv zichtbaar maken voor uitzendbureaus. Zij kunnen dan direct contact met je opnemen en je werk aanbieden.
Waar kan ik inloggen?
Heb je al een profiel? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen profiel? Dan kun je er hier een aanmaken.
Hoe maak ik de meeste kans op een baan?
Zorg ervoor dat je persoonlijke profiel zo goed mogelijk is ingevuld. Als onze indicator 100% aangeeft heb je je profiel volledig ingevuld en maak je de meeste kans om benaderd te worden met werk. Daarbij is het een goed idee om bij een sollicitatie ook altijd een korte motivatie mee te sturen, waarin je je enthousiasme deelt en aangeeft waarom jij geschikt bent voor de baan.
Profiel wijzigen
Log jezelf in op Uitzendbureau.nl. Als je al bent ingelogd, word je doorverwezen naar je profiel. Anders moet je eerst je e-mailadres en wachtwoord invullen. Nu bevind je je op je profielpagina. Je kunt je cv aanpassen door op de potlood icoontjes en op de plusjes te klikken. Je wachtwoord en e-mailadres kun je aanpassen via het menu aan de rechterkant: klik op "Wijzig profielinstellingen", en vervolgens op "Wijzig mijn wachtwoord" of "Wijzig mijn e-mailadres".
Hoe kom ik op mijn profielpagina?
Om op jouw profielpagina te komen en je gegevens te bekijken of te wijzigen kun je hier inloggen.
Hoe kan ik de gegevens in mijn profiel wijzigen?
Je kunt jouw gegevens wijzigen door in te loggen en op jouw persoonlijke pagina naar ‘Mijn gegevens’ te gaan. Druk simpelweg op het potloodje en wijzig gemakkelijk zelf je persoonsgegevens, e-mail, opleiding, cv, werkervaring en zoekinstellingen.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?
Probeer je in te loggen, maar ben je je wachtwoord kwijt? Vul op deze pagina je e-mailadres in en klik op Versturen. Je ontvangt dan een e-mail met een unieke link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.
Profiel verwijderen
Log jezelf in op Uitzendbureau.nl. Als je al bent ingelogd, word je doorverwezen naar je profiel. Anders moet je eerst je e-mailadres en wachtwoord invullen. Nu bevind je je op je profielpagina. Klik aan de rechterkant van de pagina op "Wijzig profielinstellingen", en vervolgens onderaan op "Verwijder mijn profiel". Je kunt vervolgens kiezen om je profiel te verwijderen.
Hoe kan ik mijn cv downloaden?
Dit kan in je profiel via Extra cv-opties, rechts naast je cv-gegevens. Je kunt ervoor kiezen om je Uitzendbureau.nl-cv te downloaden. Dit is een PDF-bestand met onze opmaak en met de door jouw ingevulde gegevens. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om jouw originele cv te downloaden, die je eerder hebt ge-upload in je profiel.
Hoe kan ik mijn cv vervangen?
Dit kan in je profiel via Extra cv-opties, rechts naast je cv-gegevens. Klik op Nieuwe cv gebruiken en voeg je nieuwe cv toe in PDF-formaat. Klik vervolgens op Opslaan.
Hoeveel kost het om mij in te schrijven?
Je inschrijven als werkzoekende en gebruik maken van Uitzendbureau.nl is volledig gratis.
Hoe verloopt het proces nadat ik heb gesolliciteerd op een vacature?
Als je een op een vacature hebt gesolliciteerd dan komt jouw sollicitatie terecht bij het uitzendbureau die de vacature geplaatst heeft. De sollicitaties komen dus niet binnen bij Uitzendbureau.nl, maar bij het uitzendbureau. Het uitzendbureau zal zelf contact met je opnemen. Heb je nog niets gehoord of heb je vragen over je sollicitatie? Neem dan contact op met het betreffende uitzendbureau.
Voor meer hulp kun je ons een bericht sturen.
Hoe schrijf ik mijn bedrijf in op Uitzendbureau.nl?
Je kunt je inschrijven als uitzendbureau via deze pagina.
Na je inschrijving kun je je bedrijfsgegevens toevoegen, je vacatures plaatsen en kandidaten zoeken in de cv-database. Hieraan zijn kosten verbonden.
Hoe kan ik de gegevens in mijn bedrijfsprofiel wijzigen?
Je kunt je gegevens wijzigen door in te loggen in het bedrijfsprofiel. Vervolgens klik je rechtsboven op je naam om je keuze te maken.
Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Je kunt je wachtwoord wijzigen door eerst in te loggen in het bedrijfsprofiel. Vervolgens klik je rechtsboven op je naam, dan op Mijn instellingen, en vervolgens op Wachtwoord wijzigen.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat kan ik doen?
Een nieuw wachtwoord aanvragen als gebruiker van een bedrijfsprofiel kan via deze pagina. Je ontvangt direct een e-mail met een link waarmee je je wachtwoord kunt aanpassen.
Hoe ontvang ik de sollicitaties op mijn vacature?
Als je een sollicitatie hebt op een van je actieve vacatures ontvang je een e-mail dat er een kandidaat heeft gesolliciteerd. In die mail staat een link naar je bedrijfsprofiel waar je de sollicitant kunt bekijken.
Hoe kan ik reageren op mijn ontvangen sollicitaties?
Je kunt al je binnengekomen sollicitaties bekijken door in te loggen in je bedrijfsprofiel. Bovenin de header klik je op de tab Sollicitaties. Vervolgens klik je op de naam van de kandidaat om de sollicitatie te bekijken en contact op te nemen met de kandidaat.
Voor meer hulp kun je ons een bericht sturen.
Wat is Uitzendbureau.nl?
Uitzendbureau.nl is een online job board met een ruim aanbod aan vacatures. Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, weekendwerk of een fulltime baan? Dan ben je bij Uitzendbureau.nl aan het goede adres. Wij brengen jou direct in contact met interessante uitzendbureaus.
Wie kan zich inschrijven bij Uitzendbureau.nl?
Uitzendbureau.nl is er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. Gebruik maken van de website is gratis en voor iedereen mogelijk.
Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?
Je gegevens vallen onder de GDPR-wetgeving. Dit houdt in dat jouw gegevens niet worden gedeeld met derde partijen. Je gegevens zijn alleen zichtbaar voor uitzendbureaus die aangemeld zijn bij Uitzendbureau.nl en op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Daarnaast wordt jouw e-mailadres alleen gebruikt om jou interessante vacatures aan te bieden.
Voor meer hulp kun je ons een bericht sturen.
Voor meer hulp kun je ons een bericht sturen.