Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures kraamzorg

2 vacatures

Werken in de kraamzorg

Jij wilt graag (weer) aan de slag als kraamverzorgende. Toch? Je kijkt immers niet voor niets op deze pagina met vacatures in de kraamzorg. Als kraamverzorger assisteer je een verloskundige bij bevallingen en ondersteun je kersverse ouders tijdens de eerste dagen na de geboorte. Je werkt voornamelijk bij patiënten thuis, waar je bijvoorbeeld kookt, de was doet en het huis stofzuigt. Ook geef je de ouders voorlichting en houd je de gezondheid van de moeder en de baby in de gaten. Is dit de baan in de zorg die je zoekt? Bekijk dan direct welke vacatures in de kraamzorg er openstaan en solliciteer op je favoriet. 

Functie-eisen kraamverzorgende

Om aan de slag te kunnen in de kraamzorg moet je beschikken over een diploma van een relevante studie. Denk hierbij aan de mbo-opleiding Verzorgende in de richting Kraamverzorging op niveau 3 of Verpleegkunde op niveau 4 of het hbo. Daarnaast worden er in de kraamzorg vacatures vaak enkele andere functie-eisen gesteld. Zo is het belangrijk dat je representatief bent, een groot inlevingsvermogen hebt en het van nature leuk vindt om voor anderen te zorgen. Werkgevers kunnen daarnaast andere functie-eisen stellen, dus lees je favoriete vacature in de kraamzorg goed door voordat je solliciteert.

Eenvoudig solliciteren op vacatures in de kraamzorg 

Met de vacatures in de kraamzorg op Uitzendbureau.nl kun je bij diverse thuiszorgorganisaties, gezondheidscentra en ziekenhuizen door heel Nederland aan het werk. Gebruik de filters links of de zoekbalk bovenaan de pagina om jouw ideale kraamzorg vacature eenvoudig te vinden. Gelukt? Dan is het tijd om te solliciteren. Op Uitzendbureau.nl is dat al net zo eenvoudig. Voeg enkel je cv en een sterke motivatiebrief toe en kom met één klik op de knop in contact met werkgevers. Waar wacht je nog op?

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.