Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures activiteitenbegeleider

4 vacatures

Vacature activiteitenbegeleider

Vind je het leuk om verschillende groepen mensen te begeleiden en kun jij goed mensen motiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Op Uitzendbureau.nl vind je verschillende vacatures voor activiteitenbegeleider. Als activiteitenbegeleider organiseer je passende activiteiten om cliënten zo zelfstandig mogelijk door het leven kunnen. Activiteitenbegeleiders werken onder andere met ouderen, mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, psychiatrische patiënten en (ex-)gedetineerde patiënten. Als activiteitenbegeleider moet je goed kunnen luisteren naar de cliënten. Ook is het belangrijk dat je de cliënten kunt motiveren voor de activiteiten. Past de vacature voor activiteitenbegeleider bij jou? Lees dan snel verder voor meer informatie over het vak. 

Opleiding tot activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider word je niet zomaar. Als het beroep jou aanspreekt, kun je verschillende opleidingen gaan volgen. Deze opleidingen kun je doen op verschillende niveaus. Door de vacatures voor activiteitenbegeleider te filteren op opleidingsniveau, zie je alleen de vacatures die aansluiten bij jouw wensen. Doordat het beroep activiteitenbegeleider vrij specifiek is, zijn er niet altijd veel vacatures te zien op Uitzendbureau.nl. Zie je geen vacatures die bij jou passen? Laat dan de vacatures voor activiteitenbegeleider even rusten en bekijk ons aanbod soortgelijke vacatures eens. Wat dacht je van een baan als groepsbegeleider, medewerker ouderenzorg of medewerker kinderopvang? Voor deze functies heb je vergelijkbare opleidingen nodig. Ook bij deze banen is het belangrijk dat je goed kunt luisteren en graag met mensen omgaat. De perfecte vacature gevonden? Lees hieronder hoe je kunt solliciteren.

Solliciteren op de vacatures voor activiteitenbegeleider

De vacature gevonden waar je naar zocht? Solliciteer via de sollicitatieknop en voeg je cv en motivatiebrief toe. Als je dit gedaan hebt, is het even afwachten. Binnen no-time hoor je of je op gesprek mag komen bij de werkgever. Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van het nieuwste aanbod activiteitenbegeleider vacatures? Voeg dan je cv toe aan onze database en meld je aan voor het e-mail alert.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.