Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures schoonheidsspecialiste

3 vacatures

Aan de slag als schoonheidsspecialiste

Ben jij net afgestudeerd als schoonheidsspecialiste of heb je al een poos ervaring in dit vak? Dan ben je op deze pagina met vacatures voor schoonheidsspecialiste aan het juiste adres. In deze functie voer je gezichts- en lichaamsbehandelingen uit, zoals maskers, massages, ontharing en huidverzorging. Je bent vaak werkzaam in een schoonheidssalon, maar er zijn ook vacatures voor schoonheidsspecialiste in een ziekenhuis of hotel. Mensen gaan vaak naar de schoonheidsspecialiste voor ontspanning, maar soms ook voor serieuze huidproblemen. In dat geval ben jij er om een oplossing te bieden, maar ook om je klant gerust te stellen en diens zelfvertrouwen weer een beetje op te bouwen. Als schoonheidsspecialiste kun je echt een verschil maken voor mensen. Klinkt dit als iets wat je wilt doen? Bekijk dan de vacatures voor schoonheidsspecialiste die we open hebben staan. 

De vacatures voor schoonheidsspecialiste

Om als schoonheidsspecialiste aan de slag te gaan kun je de mbo-opleiding Schoonheidsspecialist volgen of door middel van cursussen en trainingen de benodigde kennis en praktijkervaring opdoen. De specifieke opleidingseisen lees je in de vacatures voor schoonheidsspecialiste. Of geef jouw opleidingsniveau aan met de filters links, dan zoeken wij alle relevante vacatures voor je uit. Met de zoekbalk boven vind je een baan bij jou in de buurt. Zo kun je zoeken naar vacatures voor schoonheidsspecialiste in Amsterdam, maar kun je ook kijken wat de rest van Noord Holland te bieden heeft. 

Eenvoudig solliciteren op Uitzendbureau.nl

Heb je iets leuks gevonden tussen de vacatures voor schoonheidsspecialiste? Dan hoef je alleen nog even te solliciteren. En dat is heel eenvoudig op Uitzendbureau.nl. Voeg je cv toe, schrijf een pakkende motivatiebrief en voor je het weet kun je al aan de slag. Zijn de vacatures voor schoonheidsspecialiste op dit moment een beetje schaars? Stel dan een e-mail alert in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures. 

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.