Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures portier

2 vacatures

Werken als portier

Sta jij stevig in je schoenen en ben je op zoek naar een nieuwe baan in de beveiliging? Dan zijn de vacatures voor portier op deze pagina waarschijnlijk echt iets voor jou. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in de horeca, maar ook bij een ziekenhuis of hotel. Portiers worden namelijk op verschillende locaties ingezet om bezoekers te screenen. Jouw aanwezigheid zorgt voor rust, aangezien je ongewenste gasten kunt fouilleren en weigeren. Het is dus belangrijk dat je het niet moeilijk vindt om waar nodig streng op te treden. Is dit de baan die je zoekt? Bekijk dan ons actuele aanbod aan portier vacatures hierboven en ga aan de slag bij een leuke werkgever via Uitzendbureau.nl.

Op zoek naar portier vacatures

Op deze pagina kom je de meest uiteenlopende vacatures voor portier tegen. Je kunt namelijk niet alleen bij werkgevers in verschillende sectoren aan de slag, maar uiteraard ook in verschillende steden. Met onze filters heb je de banen bij jou in de buurt gelukkig zo gevonden. Hoe? Vul jouw woonplaats in in de zoekbalk bovenaan de pagina, dan worden alleen de portier vacatures binnen de ingestelde zoekradius weergegeven. Of scrol even verder, want onderaan de pagina vind je een overzicht met locaties waar veel werk als portier beschikbaar is.

Aan de slag via Uitzendbureau.nl

Wil jij graag binnenkort al starten met werken als portier? Kom dan direct in actie zodra je een interessante vacature voor portier hebt gevonden. Via Uitzendbureau.nl is solliciteren gelukkig heel eenvoudig, dus waarom zou je wachten? Werk je cv bij, schrijf een pakkende motivatiebrief en verstuur het geheel rechtstreeks naar het uitzendbureau dat jouw favoriete vacature voor portier in beheer heeft. Je kunt natuurlijk ook op meerdere vacatures reageren, want zo vergroot je jouw kansen dat je op korte termijn een passende baan vindt.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.