Een eigen boerderij, kaasmakerij, winkel en brasserie. Deze organisatie heeft het allemaal. Voor de nieuwe brasserie zijn ze daarom op zoek naar een zelfstandig werkend kok ter uitbreiding van het team. Iemand die flexibel is, nauwkeurig werkt en kwaliteitsbewust is met een zelfstandige werkhouding. In deze functie ga jij aan de slag in de keuken voor feesten en partijen. Daarnaast kun je ook opgeleid worden tot het geven van (kook) workshops aan de geïnteresseerden.
Wat ga je doen?Een mooie kans met veel mogelijkheden, dat is wat deze organisatie jouw te bieden heeft. Dit familiebedrijf uit Twente verkoopt hun eigen kaas, zuivel en streek producten. Met een hecht team staan zij van maandag tot en met zondag van 09:00 tot 18:00 voor de klanten klaar. Het is daarom dus ook van belang dat je flexibel bent in werktijden en ook in de weekenden op roulatie beschikbaar bent. De planning wordt hier per 4 weken gemaakt. Jouw taken zullen voornamelijk bestaan uit het opstarten, voorbereiden en gereed maken van gerechten in de brasserie voor de georganiseerde feesten en partijen. Je komt te werken binnen een hecht team, je collega's zijn uitgekozen op hun ervaring, spontaniteit, openheid en gemoedelijkheid. Het is van belang dat jij goed binnen dit team past en met ze kan werken, maar met jouw enthousiasme, gastvrijheid en ervaring weten wij zeker dat dit helemaal goed gaat komen.