Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures keukenhulp

5 vacatures

Aan de slag als keukenhulp

Ben jij het liefst in de keuken en bereid je graag de meest lekkere dingen? Dan is een vacature voor keukenhulp echt iets voor jou. Scrol snel naar boven en bekijk het aanbod van Uitzendbureau.nl. Daar zit vast iets voor jou tussen. Benieuwd wat je als keukenhulp gaat doen? Je gaat op locatie ondersteuning bieden in de keuken. Denk hierbij aan basishandelingen bij het bereiden van maaltijden, het klaarzetten van diverse etenswaren en het schoonhouden van de keuken. Iets voor jou? Twijfel dan niet langer en bekijk hierboven alle vacatures voor keukenhulp

Vacature voor keukenhulp op Uitzendbureau.nl

Wil je zo gericht mogelijk zoeken naar een leuke baan? Dat kan. Hiervoor gebruik je het filtermenu links op je scherm. Ben jij erg druk en zoek je werk dat je met je verdere leven kunt combineren? Dan is parttime werken echt iets voor jou. Vink links de parttime optie aan, want er zijn genoeg functies voor je beschikbaar. Toch het liefst lekker de volle week knallen? Dat is natuurlijk ook helemaal goed. Vink de fulltime optie aan en bekijk of er een toffe vacature voor keukenhulp tussen zit voor je. 

Solliciteren doe je zo 

Heb je al een geschikte vacature voor keukenhulp gespot? Super. Dan is het tijd om over te gaan op solliciteren. Hoe doe je dat? Simpelweg door op de solliciteer-button te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen. Wij brengen je vervolgens in contact met de werkgever. Toch nog niet exact gevonden wat je zoekt? Geen probleem. Op Uitzendbureau.nl wordt het banenaanbod steeds ververst. Houd deze pagina dus goed in de gaten of stel een e-mail alert in, dan houden wij jou op de hoogte van nieuw werk. Zo ga je zeker die leuke vacature voor keukenhulp binnenslepen.  

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.