Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures ontbijtmedewerker

Er zijn geen ontbijtmedewerker vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste ontbijtmedewerker vacatures per mail

Vacatures voor ontbijtmedewerker verzameld 

Heb jij altijd al in de hotelbranche willen werken en begint jouw dag pas echt goed als je kunt genieten van een ontbijtje? Dan zijn onze vacatures voor ontbijtmedewerker jou op het lijf geschreven. In deze functie maak je de gasten van een hotel namelijk blij met een overheerlijk ontbijt. Je ontvangt de gasten en houdt je bezig met het klaarzetten en presenteren van het ontbijt. Na het ontbijt ruim je de ontbijtzaal op en ben je doorgaans ook betrokken bij het voorbereiden van de lunch. Lijkt deze baan jou wel wat? Scrol dan snel omhoog en bekijk ons volledige aanbod aan vacatures voor ontbijtmedewerker.

Een baan in de buurt 

Ben jij op zoek naar vacatures voor ontbijtmedewerker in Amsterdam en omstreken? Of zijn de ontbijtmedewerker vacatures in Limburg veel meer iets voor jou? In welke stad, plaats of provincie je ook woont, er zijn altijd wel hotels in de buurt die op zoek zijn naar ontbijtmedewerkers. Filter de vacatures daarom op locatie door jouw woonplaats bovenaan de pagina in te vullen. Zo is je reistijd nooit verder dan je voor ogen had. Bovendien kun je links op de pagina nog meer wensen en voorkeuren aangeven wat betreft je nieuwe baan. Wij tonen vervolgens alleen de ontbijtmedewerker vacatures die relevant zijn voor jou. 

Solliciteer direct 

Bingo: jij hebt een ideale vacature voor ontbijtmedewerker gespot en kunt niet wachten om de gasten te verblijden met een heerlijk ontbijt. Uiteraard moet je eerst even solliciteren, maar dat is via Uitzendbureau.nl gelukkig binnen no-time gefixt. Lever de gevraagde documenten en gegevens in op de sollicitatiepagina en voilà: jij bent klaar om op de verzendknop te klikken. Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste vacatures voor ontbijtmedewerker terwijl je wacht op een reactie? Schrijf je in voor het e-mail alert en wij sturen je regelmatig een mail met nieuwe vacatures.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.