Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures sous chef

Er zijn geen sous chef vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste sous chef vacatures per mail

Ga vlammen met een sous chef vacature

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Sta je het liefst de hele dag in de keuken en kun je goed samenwerken? Dan is een vacature voor sous chef misschien precies wat je zoekt. In deze functie ben je er ter assistentie van de chef kok. Bij diens afwezigheid neem je dan ook deze rol op je. Jouw dagelijkse taken als sous chef bestaan uit het aansturen van het personeel, het toezien op de naleving van de veiligheids- en hygiëneregels en natuurlijk het maken van heerlijke gerechten. Klinkt dit goed? Dan staat er op deze pagina vast een mooie vacature voor sous chef op je te wachten.

Zo een sous chef vacature gevonden

Om te werken als sous chef is een specifieke opleiding niet altijd een must. Dat is natuurlijk wel een eenvoudige manier om als sous chef aan de slag te gaan, maar je kunt ook als kok beginnen en jezelf omhoog werken. Elke sous chef vacature heeft weer andere functie- en opleidingseisen. De een vraagt om een relevant diploma, terwijl de ander juist meer waarde hecht aan ervaring. Benieuwd waar jouw favoriete vacature voor sous chef om vraagt? Lees deze dan goed door of geef links jouw opleidingsniveau aan en bekijk alleen de voor jou relevante vacatures.

Solliciteren doe je zo

Met de filters maak je jouw zoektocht iets overzichtelijker. Zo filter je niet alleen op opleidingsniveau, maar ook op dienstverband en locatie. Zoek jij bijvoorbeeld een sous chef vacature in Amsterdam, Gelderland of Zuid Holland? Geef dit dan aan in de zoekbalk bovenaan de pagina. Iets gevonden? Solliciteer dan direct. Upload een recent cv en schrijf een sterke motivatiebrief, dan brengen wij je in contact met het desbetreffende uitzendbureau. Of stel een e-mail alert in om nooit meer een sous chef vacature te missen.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.