Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures grondstewardess

Er zijn geen grondstewardess vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste grondstewardess vacatures per mail

Werken als grondsteward(ess)

Ben jij servicegericht en op zoek naar een baan als grondstewardess? Dan ben je op deze pagina met grondstewardess vacatures op het juiste adres. In deze functie werk je voor een vliegtuigmaatschappij op de luchthaven, in tegenstelling tot een steward(ess) die vooral in het vliegtuig kilometers hoog in de wolken werkzaam is. Als grondstewardess ben je voornamelijk bezig met passagiers inchecken bij de balie, het labelen van bagage, het inchecken bij de gate en het instapproces. Er zijn binnen dit beroep verschillende functies te onderscheiden, namelijk: landside agent vertrek, landside agent aankomst, service agent airside en lounge agent. Elke agent heeft zijn eigen specifieke taken, wat de grondstewardess vacatures erg divers maakt. 

Waar werkt een grondstewardess? 

Als grondstewardess werk je op een van de luchthavens in Nederland. Dit zijn Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde en Maastricht Aachen Airport. Bekijk tussen de grondstewardess vacatures hierboven welke functies er openstaan op de luchthaven bij jou in de buurt. 

Functie-eisen grondstewardess 

Geïnteresseerd in deze baan? In de grondstewardess vacatures worden vaak een aantal functie-eisen gesteld. De belangrijkste is een relevant diploma, die je kunt behalen met een van de volgende mbo-opleidingen: 

  • Luchtvaartdienstverlening
  • Steward/Stewardess
  • Steward/Receptioniste/Hostess

Je kunt ook een interne opleiding volgen bij de vliegmaatschappij zelf. Hiervoor heb je minimaal een mbo 4- of havo-diploma nodig. 

Grondstewardess vacatures op Uitzendbureau.nl

Aan de slag als grondstewardess? Wij hebben een ruim aanbod aan grondstewardess vacatures op Nederlandse luchthavens openstaan. Scrol omhoog en ontdek wat er voor je tussen zit. Als je vandaag nog solliciteert voor deze functie via Uitzendbureau.nl, kun je misschien binnenkort al aan de slag.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.