Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures nachtreceptionist

1 vacatures

De vacatures voor nachtreceptionist

Vind jij het heerlijk om ‘s nachts te werk te gaan? Dan zijn bovenstaande vacatures voor nachtreceptionist  jou op het lijf geschreven. Als nachtreceptionist ben jij het aanspreekpunt voor de gasten in bijvoorbeeld een hotel. Hierbij houd je je bezig met verschillende receptionele werkzaamheden, zoals het in- en uitchecken van gasten, het afhandelen van correspondentie en het binnenlaten van gasten. En jawel, dit alles doe je ‘s nachts. Vaak heb je als nachtreceptionist ook de taak om de veiligheid in de gaten te houden, bijvoorbeeld door controlerondes te lopen. Kun jij niet wachten om in de nachtelijke uren aan de slag te gaan? Lees dan snel de vacatures voor nachtreceptionist door.

Vind de baan die bij je past

De meeste vacatures voor nachtreceptionist zijn voor bij een hotel. Niet zo gek natuurlijk, aangezien in hotels vaak 24 uur per dag service wordt verleend. Toch zijn er ook nog andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sportschool? Ook deze locaties zijn veel vaker ‘s nachts open en een nachtreceptionist kunnen zij dan goed gebruiken. Daarnaast is het ook wel fijn om dicht bij huis aan het werk te gaan, toch? Gelukkig zijn overal wel hotels te vinden, zeker in de grote steden. Bekijk bijvoorbeeld de vacatures voor nachtreceptionist in Amsterdam of Rotterdam. Of vul jouw woonplaats in in de zoekbalk bovenaan, zo zie je direct wat er voor jou mogelijk is.

Het aanbod op Uitzendbureau.nl

Eerlijk is eerlijk, het aanbod aan vacatures voor nachtreceptionist is niet het grootste aanbod dat wij in huis hebben. Staat er op dit moment geen geschikte uitdaging tussen? Dat kan gebeuren, maar geef de moed niet op. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de vacatures voor receptioniste. Je gaat dan waarschijnlijk wel overdag aan de slag, maar een kijkje nemen kan geen kwaad toch? Of meld je aan voor het e-mail alert. Zodra er dan nieuwe vacatures voor nachtreceptionist online komen ontvang jij als eerste een mailtje.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.