Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures officemanager

1 vacatures

Werken als office manager

Als office manager verricht je administratieve en organisatorische werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt binnen een afdeling en steunt daarmee een manager, directeur of directieteam. De taken van een office manager bestaan vooral uit administratie, documentatie, kantoorbeleid, plannen en organiseren, managementondersteuning en leidinggeven. Ook ben je het spreekpunt voor andere afdelingen, beheer je de agenda, facilitaire zaken, het archief en contracten. 

Waar werkt een office manager?

Heel veel bedrijven hebben een office manager nodig, waardoor je in verschillende branches aan de slag kunt. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij commerciële bedrijven, ict-bedrijven, culturele instellingen of de overheid.

Wat zijn de functievereisten om te kunnen werken als office manager?

Om te kunnen werken als office manager is een hbo-diploma vaak voldoende. De studie Office Management ligt voor de hand. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, van aanpakken weet en goed kunt plannen en organiseren. Ook moet je zorgvuldig kunnen werken, goed kunnen communiceren en stressbestendig zijn. 

Wat verdien je als office manager?

Als office manager verdien je ongeveer tussen € 2.200,- en € 3.200,- per maand afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.