Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures notarieel medewerker

Er zijn geen notarieel medewerker vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste notarieel medewerker vacatures per mail

Werken als notarieel medewerker

Ben jij administratief sterk en heb je een achtergrond in de Rechten? En ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan het aanbod aan vacatures voor notarieel medewerker eens. Het is een brede functie waarin je je in de eerste plaats bezighoudt met het behandelen van dossiers van een (kandidaat-)notaris. Je stelt (concept)akten op, maakt afspraken met cliënten en bent aanwezig bij het ondertekenen van de akte. Iets voor jou? Scrol dan omhoog voor de openstaande vacatures voor notarieel medewerker en solliciteer eenvoudig op je favoriet via Uitzendbureau.nl.  

Notarieel medewerker worden

Wil jij graag aan de slag in deze functie? Voor de vacatures voor notarieel medewerker heb je een hbo-diploma Rechten nodig. Ook een INM-opleiding volstaat. Verder is het vooral belangrijk dat je nauwkeurig en ordelijk bent. Je houdt je in deze functie namelijk bezig met belangrijke stukken die uiteraard moeten voldoen aan de wettelijke regels. Er zijn hier vaak deadlines aan verbonden, waardoor je ook productief dient te zijn en efficiënt moet kunnen werken. Pas jij goed in het plaatje? Lees dan snel verder en ontdek hoe je eenvoudig solliciteert op je favoriete vacature voor notarieel medewerker.

Eenvoudig solliciteren op vacatures voor notarieel medewerker

Wil jij binnenkort graag beginnen in deze functie? Solliciteer dan direct zodra je een interessante vacature voor notarieel medewerker hebt gevonden. Via Uitzendbureau.nl is dat heel eenvoudig. Wij sturen je door naar de werkgever of het uitzendbureau dat de vacature heeft openstaan, waar jij vervolgens rechtstreeks kunt solliciteren. Upload een recent cv, schrijf een pakkende motivatiebrief en verstuur je sollicitatie met één klik op de knop. Doorgaans ontvang je binnen enkele dagen reactie. Staat er momenteel niks voor je tussen? Stel een e-mail alert in, dan geven wij je een seintje zodra er nieuwe vacatures voor notarieel medewerker zijn geplaatst. 

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.