Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures personal assistant

4 vacatures

Werken als personal assistant

Op zoek naar een gevarieerde baan in de administratieve sector? Misschien zijn de personal assistant vacatures op deze pagina dan iets voor jou. In deze functie werk je als assistent van iemand die zelf een druk leven leidt en geen tijd heeft om bepaalde zaken te regelen. In de meeste gevallen ga je in het bedrijfsleven aan de slag en komt je rol overeen met die van een secretaresse. Je beheert bijvoorbeeld de agenda, boekt vliegtickets en hotelkamers en verzorgt de correspondentie. Andere personal assistants werken bij mensen thuis, bijvoorbeeld bij beroemdheden, en voeren voornamelijk huishoudelijke taken uit. Zo zijn de personal assistant vacatures behoorlijk divers en zit er vast iets voor je tussen. Bekijk ze hierboven en solliciteer op je favoriet. 

Personal assistant worden

Benieuwd wat je in huis moet hebben om aan de slag te kunnen als personal assistant? Het is in deze functie vooral belangrijk dat je van nature graag dingen regelt en alles tot in de puntjes uitzoekt. Jij moet proactief kunnen handelen, rust uitstralen en je vastbijten in de taken die je krijgt. Er is niet één specifieke opleiding te noemen die je in veel personal assistant vacatures tegenkomt. Vaak wordt er een bepaald werk- en denkniveau van je verwacht, maar welke dat is hangt sterk af van de taken die bij de functie horen. Zo kun je met zowel een mbo-, hbo- of wo-achtergrond aan de slag als personal assistant. Vink links jouw opleidingsniveau aan, dan komen alleen de personal assistant vacatures voorbij die bij jou passen. 

Solliciteer eenvoudig op personal assistant vacatures

Wil jij binnenkort aan de slag in deze functie? Op deze pagina staan diverse uitdagende personal assistant vacatures op je te wachten. Fulltime, parttime, in Groningen of Rotterdam, op Uitzendbureau.nl vind je het allemaal. Geef met de filters of de zoekbalk aan waar jouw nieuwe baan aan moet voldoen en vind die droombaan in een mum van tijd. Solliciteren op je favoriete personal assistant vacature is daarna zo gedaan. Voeg je cv toe, schrijf een pakkende motivatiebrief en verstuur je reactie met één klik op de knop naar het uitzendbureau dat jouw favoriete vacature heeft openstaan. Wie weet ga je dan binnenkort flexibel aan de slag als personal assistant. 

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.