Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures verloskundige

4 vacatures

Aan de slag als verloskundige

Heb jij net een opleiding tot verloskundige afgerond of heb je al een aantal jaar ervaring in dit vak? Dan ben je bij deze vacatures voor verloskundige aan het juiste adres. In deze functie begeleid jij moeder en baby tijdens de zwangerschap, geboorte en de kraamperiode. Zo geef je advies voor de geboorte, begeleid je de moeder bij de bevalling en houd je potentiële risico’s in de gaten na de geboorte. Je bent er voor moeder en baby en zet hun gezondheid altijd voorop. Met de vacatures voor verloskundige kun je in een ziekenhuis werken, maar je kunt ook zoeken naar  vacatures voor in een verloskundigenpraktijk. Een verloskundige houdt zich alleen bezig met normale zwangerschappen. Voor zwangerschappen met een medische indicatie kun je een kijkje nemen bij de vacatures voor klinisch verloskundige.

Allerlei vacatures voor verloskundige

Voor de vacatures voor verloskundige moet je de opleiding Verloskunde hebben gevolgd. Dit is een hbo-opleiding van vier jaar. Maar er zijn ook een aantal vacatures beschikbaar waar je met een mbo-diploma aan de slag kunt gaan. Geef jouw opleidingsniveau aan met de filters links, dan krijg je alleen de meest relevante vacatures te zien. Of lees de specifieke eisen in de vacatures voor verloskundige. Met de filters kun je ook gericht zoeken op dienstverband en locatie. Ga jij fulltime aan de slag of toch liever parttime? Wil je dichtbij huis werken of juist in een grote stad? Geef het aan met de filters en ga rechtstreeks af op dé baan voor jou. 

Eenvoudig solliciteren op de leukste vacatures

Heb jij iets leuks gevonden tussen de vacatures voor verloskundige? Dan hoef je alleen nog even te solliciteren. Voeg een cv toe en schrijf een pakkende motivatiebrief, dan sta je al 1-0 voor op je concurrent. Zijn de vacatures voor verloskundige op dit moment een beetje schaars? Geen zorgen. We krijgen continu nieuwe vacatures binnen, dus dit kan morgen, volgende week of volgende maand zomaar anders zijn. Of stel een e-mail alert in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures voor verloskundige. 

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.