Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures opticien

Er zijn geen opticien vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste opticien vacatures per mail

Een vacature voor opticien is zo gevonden

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur als opticien? Misschien ben je net afgestudeerd van de mbo-opleiding Opticien of werk je juist al een aantal jaar in dit vak. In ieder geval is er een grote kans dat er op deze pagina een vacature voor opticien voor je te vinden is. Iedere vacature voor opticien heeft andere functie-eisen, dus lees jouw favorieten goed door om te zien of jij hieraan voldoet. Of geef jouw opleidingsniveau aan met de filters links en krijg zo alleen de meest relevante vacatures te zien.

Aan de slag met een vacature voor opticien

Als opticien verkoop je optische hulpmiddelen, zoals lenzen of een bril. Je voert oogtesten uit waarmee je meet welke sterkte een cliënt nodig heeft, slijpt de glazen, helpt een montuur kiezen en zorgt dat deze goed past. Met een opticien vacature voor contactlensspecialist help je klanten met het aanmeten van de juiste lenzen, leer je ze deze in- en uitdoen en leg je uit hoe de lenzen verzorgd moeten worden. Daarnaast heb je ook wat administratieve taken, zoals het papierwerk en het bijhouden van de voorraad van alle producten. Je kunt grotendeels bij een opticien winkel of keten aan de slag, maar je kunt ook zoeken naar een vacature voor opticien in een ziekenhuis, waar je veel samenwerkt met oogartsen. 

Snel solliciteren op de vacatures voor opticien

Heb jij een vacature voor opticien gevonden die je aanspreekt? Solliciteer hier dan snel op, voordat iemand anders er met jouw droombaan vandoor gaat. Upload een recent cv, schrijf een pakkende motivatiebrief en wij brengen je meteen in contact met het uitzendbureau. Zit er op dit moment niet zoveel voor je tussen? Stel een e-mail alert in, dan kom je die ideale vacature voor opticien vanzelf tegen.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.