Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures bewegingsagoog

Er zijn geen bewegingsagoog vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste bewegingsagoog vacatures per mail

Werken als bewegingsagoog

Als bewegingsagoog houd je je bezig met het organiseren, ontwikkelen en aanbieden van een sport- en bewegingsaanbod voor mensen met een beperking op verschillende vlakken. Denk aan lichamelijk, emotioneel, cognitief of sociaal gebied. Lijkt dit je wat en ben je hier ook voor opgeleid? Bekijk dan bovenstaande vacatures voor bewegingsagoog. In deze functie krijg je veel ruimte en speling om je eigen plannen op te zetten en ideeën werkelijkheid te laten worden. Interessant? Vind jouw ideale vacature voor bewegingsagoog.

De vacatures voor bewegingsagoog

Op deze pagina vind je alle vacatures voor bewegingsagoog. Om snel en makkelijk jouw nieuwe baan te vinden, maak je gebruik van de filters. Wil je werken bij jou in de buurt? Geef dan bovenin aan waar je woont en kies een gewenste kilometer afstand. De vacatures die tevoorschijn komen, zijn dan altijd bij jou in de buurt. Bewegingsagoog is een erg specifiek beroep en daarom staan er niet altijd evenveel vacatures online. Maar, geen zorgen. Uitzendbureau.nl is elke dag bezig met het maken van nieuwe connecties en zo komen er regelmatig nieuwe vacatures voor bewegingsagoog bij. Je zoektocht iets uitbreiden? Bekijk dan de soortgelijke vacatures zoals: pedagoog, orthopedagoog of ergotherapeut.

Welke opleiding heb je nodig?

Om aan de slag te gaan als bewegingsagoog moet je eerst een bepaalde opleiding afronden. Je hebt zowel op mbo-niveau als op hbo-niveau een opleiding die je klaarstoomt voor dit vakgebied. Doe de driejarige opleiding Bewegingsagoog / Sport- en bewegingscoördinator op het mbo-niveau-4. Of volg de vierjarige opleiding Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie op het hbo. Hier al een papiertje van in je achterzak? Helemaal mooi. Dan ben jij er klaar voor om op een van de vacatures voor bewegingsagoog te solliciteren.

Solliciteer via Uitzendbureau.nl 

Heb jij goed gezocht tussen de vacatures voor bewegingsagoog en iets gevonden wat bij jou past? Solliciteer dan direct voordat de baan naar iemand anders toegaat. Uitzendbureau.nl stuurt je direct door naar de pagina van de werkgever, zo kom jij nog sneller met de juiste personen in aanraking. Je hoeft alleen maar je cv toe te voegen en een motivatiebrief te schrijven. Binnen no-time word je gebeld en hoor je of je op gesprek mag komen. Je bespreekt dan gelijk alle mogelijkheden. Op dit moment niets kunnen vinden tussen de vacatures voor bewegingsagoog? Laat je cv achter in onze database en laat de uitzendbureaus contact met jou opnemen.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.