Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures keukenverkoper

2 vacatures

Werken als keukenverkoper

Ben jij commercieel ingesteld en zoek je een leuke baan als verkoper? Daarvoor vind je op Uitzendbureau.nl mogelijkheden genoeg, bijvoorbeeld op deze pagina met vacatures voor keukenverkoper. De functietitel geeft duidelijk aan wat jij in deze functie doet: keukens verkopen. Daar komt uiteraard wel het een en ander bij kijken. Zo ben je het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten, die je ook rondleidt door de showroom en persoonlijk advies geeft. Is de klant overtuigd? Dan is het aan jou om de droomkeuken verder uit te werken. Is dit de uitdaging die je zoekt? Bekijk dan snel of er iets interessants voor je tussen ons actuele aanbod aan keukenverkoper vacatures staat. 

Vind jouw ideale vacature voor keukenverkoper

Als keukenverkoper kom je te werken in de showroom van een keuken- of woonwinkel. Het type werkgever staat daarmee redelijk vast, maar op andere vlakken heb je zelf genoeg te kiezen. Wil je bijvoorbeeld fulltime of parttime gaan werken? En in welke regio zoek jij een nieuwe baan? Deze en andere wensen geef je eenvoudig aan in het filtermenu en de zoekbalk op deze pagina. Slim om te doen, want zo worden enkel de vacatures voor keukenverkoper getoond die voor jou relevant zijn en heb je die droombaan in een mum van tijd gevonden. 

Snel en eenvoudig solliciteren via Uitzendbureau.nl

Heb jij een leuke vacature voor keukenverkoper op het oog? Zorg ervoor dat die baan van jou wordt door direct te solliciteren. Via Uitzendbureau.nl kan dat al door enkel je persoonlijke gegevens in te vullen. Het is slim om daarnaast een recent cv en een pakkende motivatiebrief toe te voegen, want daarmee kun je jezelf onderscheiden van andere sollicitanten. Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures voor keukenverkoper? Je vindt op Uitzendbureau.nl nog veel meer leuke uitdagingen in de sales, bijvoorbeeld als autoverkoper.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.