Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures dtp

3 vacatures

Werken als dtp’er

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de creatieve sector? Die vind je op Uitzendbureau.nl genoeg, bijvoorbeeld op deze pagina met dtp vacatures. In de desktoppublishing draait het allemaal om het opmaken en bewerken van drukwerk. Er kunnen allerlei soorten drukwerk voorbij komen, waardoor de dtp vacatures lekker divers zijn. Zo kun je aan de slag met onder andere flyers, posters, logo’s, brochures, tijdschriften, kranten en boeken. Iets voor jou? Bekijk dan snel ons aanbod dtp vacatures hierboven en solliciteer eenvoudig op je favoriet. 

Vind jouw ideale dtp vacature op Uitzendbureau.nl

We zeiden het al: de dtp vacatures op Uitzendbureau.nl zijn behoorlijk divers. Afhankelijk van je vaardigheden en de software die je beheerst kun je aan de slag bij diverse reclame- en ontwerpbureaus, drukkerijen en multimediabedrijven. Ook wat locatie en dienstverband betreft is er van alles mogelijk. Wil je fulltime of parttime aan de slag? In de buurt van Amsterdam, Utrecht of heel ergens anders? Geef je voorkeuren aan met de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina, dan komen jouw ideale dtp vacatures vanzelf voorbij. 

Solliciteer eenvoudig via Uitzendbureau.nl

Nu je die ideale vacature gevonden hebt, is het tijd voor de volgende stap: solliciteren. Via Uitzendbureau.nl is dat heel eenvoudig. Je komt al met één klik op de knop in contact met uitzendbureaus bij jou in de buurt. Voeg je cv en een motivatiebrief toe om op te vallen tussen andere sollicitanten en zo extra kans te maken op die baan. Nog geen interessante dtp vacatures gevonden? Ons aanbod verandert continu, dus wie weet staat die droombaan er morgen wél tussen. Stel daarom een e-mail alert in en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste dtp vacatures

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.