Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures visual merchandiser

1 vacatures

Werken als visual merchandiser 

Ben jij op zoek naar een baan waarbij jouw creativiteit en gevoel voor sales samenkomen? Grote kans dat de vacatures voor visual merchandiser op deze pagina je dan aanspreken. In deze functie houd je je bezig met het inrichten van etalages en winkeldisplays en ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de hele winkel. Dit doe je uiteraard op een aantrekkelijke manier die voorbijgangers aanspreekt en zo de winkel in lokt. Met het imago dat je neerzet probeer je klanten te werven en de verkoop te stimuleren. Iets voor jou? Scrol dan door ons aanbod aan vacatures voor visual merchandiser en vind de baan die bij je past.  

Functie-eisen vacatures voor visual merchandiser

Als visual merchandiser moet je zowel een goed gevoel voor stijl als een commerciële mindset hebben. Het is een vrij specifiek beroep waar dan ook specialistische opleidingen voor te volgen zijn. Denk hierbij aan Medewerker Productpresentatie op het mbo en Fashion & Branding en Fashion & Marketing op het hbo. De precieze eisen zijn afhankelijk van de werkgever en de branche en kunnen dus per vacature voor visual merchandiser verschillen. Lees de functie-eisen daarom goed door voordat je solliciteert. 

Solliciteer op vacatures voor visual merchandiser

Met de vacatures voor visual merchandiser kun je aan het werk bij diverse interieur-, lifestyle- en modezaken. Weet jij al precies waar jij wilt gaan werken? Geef je voorkeuren aan met de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina, dan komt die droombaan vanzelf voorbij. Ideale baan toch nog niet gevonden? Geen paniek, want ons aanbod verandert continu. Stel daarom een e-mail alert in en wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures voor visual merchandiser. Of bekijk onze overige vacatures in de detailhandel eens, zoals die voor merchandiser

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.