Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures fondsenwerver

1 vacatures

Werken als fondsenwerver

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je iets voor een ander kunt betekenen? En ben jij een lobbyist in hart en nieren? Neem dan snel een kijkje tussen de fondsenwerving vacatures hierboven. Als fondsenwerver doe jij er alles aan om zoveel mogelijk donateurs of sponsoren te werven voor bijvoorbeeld een goed doel, politieke partij of financiële instelling. Hoe jij te werk gaat? Dat kan op verschillende manieren. Je schakelt bijvoorbeeld je netwerk in, maakt gebruik van crowdfunding of social media, of je gaat ouderwets de deuren langs als collectant. Iets voor jou? Bekijk dan de openstaande fondsenwerving vacatures op deze pagina en solliciteer eenvoudig op je favoriet via Uitzendbureau.nl.

Functie-eisen fondsenwerving vacatures

Spreekt deze baan jou aan en ben je benieuwd wat je voor de fondsenwerving vacatures in huis moet hebben? De meeste werkgevers vragen minimaal om een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van economie of marketing. Met aanvullende cursussen kun je je verder in dit vak specialiseren. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt netwerken en een groot doorzettingsvermogen hebt. Tussen de fondsenwerving vacatures vind je ook vrijwilligersfuncties als collectant. Voor deze vacatures gelden bovengenoemde functie-eisen niet. 

Eenvoudig solliciteren via Uitzendbureau.nl

Op Uitzendbureau.nl staan verschillende fondsenwerving vacatures open door heel Nederland. In de non-profitsector is het aanbod het grootst, maar je kunt als fondsenwerver ook bij commerciële organisaties terechtkomen. Weet jij al precies waar jij aan de slag wilt? Geef het aan met de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina, dan vind je binnen no-time de fondsenwerving vacatures die bij jou passen. Solliciteren is daarna zo gedaan via Uitzendbureau.nl. Upload je cv, schrijf een motivatiebrief en verstuur je reactie met één klik op de knop. Wie weet kun jij dan binnenkort al starten als fondsenwerver. 

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.