Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures sociotherapeut

1 vacatures

Sociotherapeut vacatures 

Kun jij goed waarnemen, samenwerken en coachen? Bekijk dan onze vacatures voor sociotherapeut. Als sociotherapeut werk je op een afdeling waar mensen met psychische of psychiatrische problemen behandeld worden. Door structuur, duidelijkheid en veiligheid te bieden, maak je de behandelomgeving van zo ideaal mogelijk. Je fungeert als een eerste aanspreekpunt voor de cliënten, voert intakegesprekken en werkt samen in een multidisciplinair team met andere hulpverleners. Wil je reageren op een vacature voor sociotherapeut, dan is het van belang dat je minimaal een hbo-opleiding hebt afgerond, bijvoorbeeld Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Creatieve Therapie. 

Schrijf je in voor het e-mail alert 

Heb je tussen alle vacatures voor sociotherapeut gekeken, maar zie je er niet direct één die geschikt is voor jou? Geen zorgen, bij Uitzendbureau.nl verandert het aanbod continu en kan er binnenkort zomaar een leuke vacature online komen. Wil je de nieuwste vacatures voor sociotherapeut niet missen? Schrijf je in voor het e-mail alert, dan geven wij je meteen een seintje als er nieuwe vacatures zijn. Wel zo handig. Mocht je geïnteresseerd zijn in gerelateerde functies in de zorg, kijk dan bijvoorbeeld eens bij vacatures voor verpleegkundige of psycholoog. Wie weet zit daar een geschikte functie voor jou tussen.

Sollciteer direct via Uitzendbureau.nl

Heb je een vacature voor sociotherapeut gevonden die voldoet aan jouw wensen? Solliciteer dan vandaag nog via Uitzendbureau.nl, want dat gaat heel eenvoudig en snel. Maak een profiel aan op de website, upload je meest recente cv en beschrijf in een motivatiebrief waarom jij een geschikte kandidaat bent voor deze functie. Klik op de sollicitatieknop en al jouw gegevens zijn direct verzonden. Maak je jezelf graag nuttig terwijl je wacht op een reactie? Solliciteer dan op meerdere vacatures voor sociotherapeut. Zo kun jij je kans op een leuke baan vergroten.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.