Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures operatieassistent

Er zijn geen operatieassistent vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste operatieassistent vacatures per mail

Aan het werk met een vacature voor operatieassistent

Wil jij aan de slag als operatieassistent? Misschien ben je net afgestudeerd of heb je al wat jaren ervaring op zak in dit vak en zoek je nu een nieuwe uitdaging. In ieder geval ben je op deze pagina aan het juiste adres, want hier hebben wij alle vacatures voor operatieassistent voor je op een rijtje gezet. Iedere vacature voor operatieassistent heeft andere functie-eisen die je per vacature kunt lezen. Maar je kunt ook de filters gebruiken en alleen de vacatures bekijken die relevant zijn voor jou. Zodra je iets leuks hebt gevonden, hoef je alleen nog te solliciteren.

Allerlei vacatures voor operatieassistent

Met een vacature voor operatieassistent ga je aan de slag in de OK. Hier assisteer je de arts of chirurg tijdens de operatie. Je bereidt onder andere de operatie voor, maakt instrumenten gebruiksklaar en stelt de patiënt op zijn of haar gemak. Tijdens de operatie geef je apparatuur en instrumenten aan en help je bij het hechten van eventuele incisies. Om te werken in deze functie volg je de hbo-opleiding Operatieassistent, waarbij je tijdens stages waardevolle ervaring opdoet. Heb jij de juiste diploma’s op zak? Bekijk dan de vacatures voor operatieassistent en solliciteer op jouw favoriet(en).

Eenvoudig solliciteren op Uitzendbureau.nl

Met de filters zoek je gericht naar een baan die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Zoek jij bijvoorbeeld een vacature voor operatieassistent in Utrecht of Rotterdam? Geef dit dan aan in de zoekbalk bovenaan de pagina en krijg alleen de vacatures in die stad te zien. Ben je een leuke vacature voor operatieassistent tegen gekomen? Wacht niet langer en solliciteer hier direct op. Upload een recent cv, schrijf een pakkende motivatiebrief en wij brengen je direct in contact met het desbetreffende uitzendbureau. Voor je het weet, kun je al aan de slag.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.