Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures kinderverpleegkundige

Er zijn geen kinderverpleegkundige vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste kinderverpleegkundige vacatures per mail

Een leuke vacature voor kinderverpleegkundige

Wil jij als kinderverpleegkundige je salaris verdienen? Heb je net je opleiding afgerond of heb je misschien al een aantal jaar ervaring in het vak? Dan ben je bij deze vacatures voor kinderverpleegkundige aan het juiste adres. In deze functie verzorg en verpleeg je kinderen tot 18 jaar. Dit betekent dat je niet alleen met de patiënt zelf te maken hebt, maar ook met diens ouders. Jij zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft, stelt de ouders gerust en verzorgt natuurlijk ook de patiënt. Zo houd je de conditie en de pijn in de gaten, assisteer je de arts bij ingrepen en heb je veel verschillende verzorgende taken, zoals het verschonen van verband. Ben jij op zoek naar een uitdagende vacature voor verpleegkundige? Neem een kijkje op deze pagina en ontdek wat voor leuks er open staat.

Hoe kun je kinderverpleegkundige worden?

Als kinderverpleegkundige kun je niet zomaar aan de slag. Je moet wel de juiste papieren op zak hebben. Eerst behaal je een diploma Verpleegkundige op mbo- of hbo-niveau, waarna je doorstudeert met de vervolgopleiding Kinderverpleegkundige. Voor de vacatures voor kinderverpleegkundige moet je ook zorgvuldig te werk gaan, sociaal en vriendelijk ingesteld zijn en over een flinke dosis geduld beschikken. Wil jij graag met kinderen werken en beschik je over de juiste eigenschappen? Dan vind je binnen no time een vacature voor kinderverpleegkundige die bij jou past. 

Eenvoudig solliciteren op de vacatures voor kinderverpleegkundige

Ben jij klaar voor een carrière in de kinderverpleegkunde? Maak het jezelf makkelijk door de filters in te stellen op jouw wensen en eisen. Je kunt filteren op dienstverband, opleidingsniveau en locatie. Zoek jij een fulltime vacature voor kinderverpleegkundige in Utrecht? Of ben je benieuwd welke kinderverpleegkundige vacatures op mbo-niveau Noord Holland te bieden heeft? Het kan allemaal. En zodra je iets leuks gevonden hebt, solliciteer je al met één klik op de knop. 

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.