Je gaat verschillende maaltijden koken. Je bereidt zo efficiënt mogelijk de heerlijke eindproducten: soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Je helpt je collega`s waar nodig. Je bent namelijk samen met je team verantwoordelijk, van grondstof tot eindproduct en uiteindelijk levering aan de klant. Goed werk!
- Verantwoordelijk voor het verloop van de productie
- Controleren of de recepten goed gedraaid worden
- Werken in dagdiensten
Zij zijn gespecialiseerd in het maken van verse kant en klare maaltijden. Zij leveren deze maaltijden aan verschillende partijen zoals scholen, kinderdagverblijven en restaurantketens. Zij wisselen seizoensgebonden hun maaltijden en vinden kwaliteit en uitstraling erg belangrijk. Er staan een vaste ploeg van ervaren koks en slagers in de productie om de kwaliteit te kunnen garanderen! Op de werkvloer hangt een fijne werksfeer en collega's helpen elkaar waar nodig. Een grapje op zijn tijd kan ook zeker gemaakt worden onderling.
2500
- 3500