Blog Uitzendbureau.nl

Lars Mertens

Lars volgt de deeltijdopleiding ICT bij Fontys Eindhoven. Hij gaat tijdens zijn afstudeerstage bij Uitzendbureau.nl onderzoeken of het ontwikkelproces van het team kan worden verbeterd door een nieuw object-relational mapping (ORM) te introduceren. Een ORM gebruiken software-ontwikkelaars bij het laden  en opslaan van data in een database. Als dit het... Lees verder »

Dennis Claassen
13 september 2018

Mei 2018: Nieuws update voor uitzendbureaus: nieuw design, universal search en mobiel solliciteren

What's new? Om voor uitzendbureaus meer te kunnen betekenen blijven we onze website en service verbeteren. Deze ontwikkelingen delen we graag. Beter zoeken Via de zoekbalk in het Recruitment Centre kunnen uitzendbureaus nu gemakkelijker en uitgebreider zoeken naar sollicitaties, gebruikers en cv's. Hieronder zie je alvast een voorproefje: Nieuw design:... Lees verder »

Paul van Aalten
16 mei 2018

Dion Ooms

Dion volgt de studie ICT aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na zijn derdejaarsstage bij Uitzendbureau.nl is hij gebleven om naast zijn studie Uitzendbureau.nl te blijven verbeteren. In zijn vrije tijd kijkt Dion graag een serie en speelt hij graag een videogame. Zijn favoriete game is 'Path of Exile' en Netflix heeft hij al bijna uitgekeken! Lees verder »

Dennis Claassen
12 februari 2018

Paul van Aalten

Tijdens een sabbatical in Azië belandde Paul zomaar ineens in Tokio. Verkleed als Super Mario, rijdend in een kart door de drukke straten van deze grote stad, raakte hij afgezonderd van de Mario Kart-groep en verdwaalde hij. Hij besloot dat het tijd werd om weer in Nederland aan het werk te gaan. In januari 2018 is Paul dan ook begonnen bij... Lees verder »

Dennis Broeks
15 januari 2018

What's new? November 2017

Elke dag werken we hard om Uitzendbureau.nl te verbeteren. In deze nieuwsbrief vertellen we je graag meer over de nieuwste mogelijkheden op ons platform. Lees snel verder! Gemakkelijker je topvacatures beheren Met deze nieuwe functie kun je direct na het aanzetten van een topvacature ook een einddatum kiezen. Dus geen zorgen meer dat je topvacatures... Lees verder »

Nancy Muller
6 november 2017