Blog Uitzendbureau.nl

Savanne Janse

Savanne is in februari 2018 gestart als junior account manager bij Uitzendbureau.nl. Ze kijkt er naar uit, naast haar studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap, praktijkervaring op te doen en haar eerste stappen te zetten in de professionele wereld. Savanne zal twee dagen per week aanwezig zijn en zich focussen op het ondersteunen van onze klanten.... Lees verder »

John Verkerk
27 februari 2018

Katrien Monteyne (Howest NMCT) vernieuwt profielomgeving voor werkzoekenden

Katrien is in februari 2018 begonnen met haar stage bij Uitzendbureau.nl. Dit doet ze voor haar studie New Media and Communication Technology aan Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen. Tijdens haar stage gaat ze zich richten op het verbeteren van de profielomgeving voor werkzoekenden. Zo wordt voor werkzoekenden de gebruikerservaring tijdens het invullen... Lees verder »

Dennis Claassen
21 februari 2018

Dion Ooms

Dion volgt de studie ICT aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en hij zit momenteel in het 3e jaar. Dion gaat het team van Uitzendbureau.nl ondersteunen van februari 2018 tot juni 2018 en hij gaat hierbij verder werken aan het refactoring proces. Dit is Dion's eerste stage (van de 2) en dient als eerste kennismaking met het werkveld. De modernisatie... Lees verder »

Dennis Claassen
12 februari 2018

Paul van Aalten

Tijdens een sabbatical in AziĆ« belandde Paul zomaar ineens in Tokio. Verkleed als Super Mario, rijdend in een kart door de drukke straten van deze grote stad, raakte hij afgezonderd van de Mario Kart-groep en verdwaalde hij. Hij besloot dat het tijd werd om weer in Nederland aan het werk te gaan. In januari 2018 is Paul dan ook begonnen bij... Lees verder »

Dennis Broeks
15 januari 2018

What's new? November 2017

Elke dag werken we hard om Uitzendbureau.nl te verbeteren. In deze nieuwsbrief vertellen we je graag meer over de nieuwste mogelijkheden op ons platform. Lees snel verder! Gemakkelijker je topvacatures beheren Met deze nieuwe functie kun je direct na het aanzetten van een topvacature ook een einddatum kiezen. Dus geen zorgen meer dat je topvacatures... Lees verder »

Nancy Muller
6 november 2017