Blog Uitzendbureau.nl

Mei 2018: Nieuws update voor uitzendbureaus: nieuw design, universal search en mobiel solliciteren

What's new? Om voor uitzendbureaus meer te kunnen betekenen blijven we onze website en service verbeteren. Deze ontwikkelingen delen we graag. Beter zoeken Via de zoekbalk in het Recruitment Centre kunnen uitzendbureaus nu gemakkelijker en uitgebreider zoeken naar sollicitaties, gebruikers en cv's. Hieronder zie je alvast een voorproefje: Nieuw design:... Lees verder »

Paul van Aalten
16 mei 2018

Savanne Janse

Savanne is in februari 2018 gestart als junior account manager bij Uitzendbureau.nl. Ze kijkt er naar uit, naast haar studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap, praktijkervaring op te doen en haar eerste stappen te zetten in de professionele wereld. Savanne zal twee dagen per week aanwezig zijn en zich focussen op het ondersteunen van onze klanten.... Lees verder »

John Verkerk
27 februari 2018

Katrien Monteyne (Howest NMCT) vernieuwt profielomgeving voor werkzoekenden

Katrien is in februari 2018 begonnen met haar stage bij Uitzendbureau.nl. Dit doet ze voor haar studie New Media and Communication Technology aan Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen. Tijdens haar stage gaat ze zich richten op het verbeteren van de profielomgeving voor werkzoekenden. Zo wordt voor werkzoekenden de gebruikerservaring tijdens het invullen... Lees verder »

Dennis Claassen
21 februari 2018

Dion Ooms

Dion volgt de studie ICT aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en hij zit momenteel in het 3e jaar. Dion gaat het team van Uitzendbureau.nl ondersteunen van februari 2018 tot juni 2018 en hij gaat hierbij verder werken aan het refactoring proces. Dit is Dion's eerste stage (van de 2) en dient als eerste kennismaking met het werkveld. De modernisatie... Lees verder »

Dennis Claassen
12 februari 2018

Paul van Aalten

Tijdens een sabbatical in AziĆ« belandde Paul zomaar ineens in Tokio. Verkleed als Super Mario, rijdend in een kart door de drukke straten van deze grote stad, raakte hij afgezonderd van de Mario Kart-groep en verdwaalde hij. Hij besloot dat het tijd werd om weer in Nederland aan het werk te gaan. In januari 2018 is Paul dan ook begonnen bij... Lees verder »

Dennis Broeks
15 januari 2018