Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures opleidingscoördinator

4 vacatures

Aan de slag als opleidingscoördinator

Zoek jij een veelzijdige functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het opzetten en uitvoeren van allerlei interne trainingen en workshops waar jouw collega’s nog wel het een en ander van kunnen opsteken? Dan vind je je volgende uitdaging vast en zeker tussen de vacatures voor opleidingscoördinator op deze pagina. In deze functie geef je bijvoorbeeld opleidingsadvies aan medewerkers, verzorg je trainingen aan HR of ondersteun je het management en medewerkers om te kijken waar het goed gaat en hoe het beter kan. Ben jij benieuwd wat die vacatures voor opleidingscoördinator voor jou in petto hebben? Neem ze dan snel op deze pagina door en solliciteer op je favoriet. 

Allerlei vacatures voor opleidingscoördinator

Opleidingscoördinatoren zijn erg breed inzetbaar. Niet alleen kunnen ze in allerlei bedrijven ingezet worden, maar je hebt ook de keus uit allerlei beroepsgroepen. Zo kun je bijvoorbeeld met een vacature voor opleidingscoördinator in de zorg aan de slag, maar ook in de HR van een groot bedrijf. Of heel ergens anders natuurlijk. Heb je een voorkeur voor een specifieke sector? Geef die dan hier links aan. Of vink ze allemaal aan, behalve die ene sector waar je niets mee hebt. Elke sector heeft wel z’n eigen vereisten, dus neem een interessante vacature voor opleidingscoördinator goed door voordat je solliciteert. 

Solliciteer direct via Uitzendbureau.nl

Heb je dé vacature voor opleidingscoördinator gevonden? Solliciteer hier dan direct op, voordat iemand anders er met je droombaan vandoor gaat. Op Uitzendbureau.nl is solliciteren zo gebeurd: slechts een kwestie van profiel aanmaken, cv uploaden en motivatiebrief toevoegen. Dan is jouw sollicitatie al met één klik op de knop naar de werkgever verstuurd. Zit er nog niets voor jou tussen? Stel een e-mail alert in, dan ontvang je de nieuwste vacatures voor opleidingscoördinator direct in je mailbox. Of bekijk onze andere onderwijs vacatures. Wie weet zit daar jouw droombaan wel tussen.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.