Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures leerkracht basisonderwijs

5 vacatures

Alle vacatures voor leerkracht basisonderwijs

Op Uitzendbureau.nl vind je de openstaande vacatures voor leerkracht in het basisonderwijs. Hierboven staan alle banen door Nederland. Neem de hele lijst door en kom zo de baan van je dromen tegen. Of maak gebruik van de filters. Zo weet je zeker dat je iets vindt dat helemaal bij jouw wensen en eisen past. Dus, wil jij graag voor de klas staan op een basisschool? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op een van de vacatures voor leerkracht in het basisonderwijs. Wie weet leer jij binnenkort al de tafels aan groep 4.

Opleiding voor juf en meester

Wil jij werken in het basisonderwijs? Dan moet je eerst de vierjarige hbo-opleiding aan de PABO hebben gevolgd. Hier leer je alle ins en outs van het vak en met zowel theorie- als praktijkgericht leren, ben je hierna helemaal klaar om aan de slag te gaan. Heb je dit papiertje al in je achterzak? Vind dan meteen een vacature voor leerkracht in het basisonderwijs waar jij jezelf ziet werken. Wil je liever werken in het speciaal basisonderwijs? Dan wordt er vaak nog gevraagd om een opleiding in de richting van pedagogiek. Zeker weten dat jouw favoriete vacature voor leerkracht basisonderwijs aansluit bij jouw opleidingsniveau? Geef dit dan aan met de filters links.

Solliciteer direct via Uitzendbureau.nl

Snel aan de slag? Solliciteer dan vandaag nog op een van de vacatures voor leerkracht basisonderwijs. Je kunt op meerdere vacatures solliciteren om zo nog meer kans te maken op een baan. Het enige wat je hoeft te doen, is je cv toevoegen en een pakkende motivatiebrief schrijven. Zo onderscheid jij je van de andere kandidaten en laat je zien waarom jij geschikt bent voor de baan. Je hoort binnen no-time of je op gesprek mag komen bij de werkgever. Niets gevonden? Maak je geen zorgen. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld. Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures voor leerkracht in het basisonderwijs? Stel dan een e-mail alert in.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.