Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures leerplichtambtenaar

2 vacatures

Op zoek naar dé vacature voor leerplichtambtenaar

Wil jij leerplichtambtenaar worden? Dan ben je bij Uitzendbureau.nl op de juiste plek. Wij hebben namelijk een heleboel openstaande vacatures, dus de kans is groot dat er ook een vacature voor leerplichtambtenaar voor je tussen zit. Om het makkelijk voor je te maken, hebben we alle vacatures voor leerplichtambtenaar op één pagina verzameld. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Scrol op je gemak door deze pagina en wie weet wat je tegenkomt. Of gebruik de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als leerplichtambtenaar in Utrecht of Den Haag? Dan helpen wij je graag zoeken naar een baan bij jou in de buurt. 

Werken als leerplichtambtenaar

Met een vacature voor leerplichtambtenaar is het jouw taak om schoolverzuim en het vroegtijdig verlaten van school tegen te gaan. Je controleert het verzuim zelf, maar ook de reden hiervan. Aan de hand van je controles probeer je leerlingen te helpen om zo overmatig verzuim of zelfs het vroegtijdige verlaten van school te voorkomen. Met de opleiding Leerplichtambtenaar of Leerplicht heb je een goede basis voor een carrière als leerplichtambtenaar. Maar iedere vacature voor leerplichtambtenaar heeft andere functie-eisen, dus lees jouw favorieten goed door om te zien of jij hieraan voldoet.

Snel aan het werk? Solliciteer direct 

Heb jij een mooie vacature voor leerplichtambtenaar gevonden? Solliciteer dan direct en laat die droombaan niet aan je neus voorbij gaan. Op Uitzendbureau.nl solliciteer je al met één klik op de knop. Zit er op dit moment even niks voor je tussen? Laat die vacatures voor leerplichtambtenaar dan even links liggen en bekijk de rest van de onderwijs vacatures. Of stel een e-mail alert in en mis nooit meer een vacature voor leerplichtambtenaar. Voor je het weet, kun je al aan de slag.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.