Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures docent economie

Zoek werk als docent economie via een uitzendbureau. Vind jouw nieuwe baan tussen onderstaande 4 vacatures.

4 vacatures Pagina 1 van 1

Openstaande vacatures voor docent economie

Grote passie voor economie en vind je het leuk om dat over te brengen naar anderen? Word economie docent. Hierboven staan alle vacatures voor docent economie op een rij en zo kies je zelf welke jou het leukst lijkt. Als docent sta jij dag in dag uit voor de klas. Tussenuur? Dan maak je toetsen voor de komende toetsweek of kijk je de pas gemaakte toetsen na. Je bent dus altijd druk bezig met je vak. Maar dat is juist wat jij leuk vindt. Leerlingen enthousiasmeren over jouw vakgebied en klaarstomen voor de examens. Vind je nieuwe baan tussen de vacatures voor docent economie. Ben jij meer van wiskunde of Engels? Ook daar staan genoeg vacatures voor open.

De juiste opleiding voor docent economie

Benieuwd wat de opleidingseisen zijn voor de vacatures docent economie? Om aan de slag te gaan als economie docent moet je, uiteraard, een achtergrond hebben in de economie. Zo heb je de opleiding Commerciële Economie op het hbo en Economie of Business Economics op het wo. Ben jij goed geschoold in deze richting? Tijd voor de lesbevoegdheid. Met een tweedegraagds lesbevoegheid geef jij economie aan de onderbouw. Wil jij ook de examenjaren lesgeven? Dan heb je een eerstegraads lesbevoegdheid nodig. Deze behaal je door de lerarenopleiding op het hbo succesvol af te ronden. Bekijk voor alle opleidingseisen bij de vacature voor docent economie die jou aanspreekt.

Solliciteren via Uitzendbureau.nl

Leuke vacature voor docent economie gevonden? Solliciteer direct. Dat doe je op Uitzendbureau.nl al met één klik op de knop. Jouw sollicitatie wordt direct naar je - misschien wel toekomstige - werkgever gestuurd die dan zo snel mogelijk contact met je opneemt om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nu nog niet gevonden wat je zocht? Stel een e-mail alert in, dan houden we je altijd op de hoogte van de laatste updates en ontvang je de nieuwe vacatures voor docent economie in je mailbox.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.