Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures docent frans

4 vacatures

Werken als docent Frans

Ben jij een echte francofiel en wil je binnenkort (weer) voor de klas? Haal dan je hart op met de openstaande vacatures voor docent Frans. In deze functie verzorg je Franse taallessen voor scholieren of volwassen studenten. Je zorgt ervoor dat ze (beter) leren lezen, schrijven, praten en luisteren in deze taal. Je bereidt uitdagende en afwisselende lessen voor, laat leerlingen op verschillende manieren oefenen met het Frans en geeft waar nodig persoonlijke begeleiding. Uiteindelijk toets je de lesstof met proefwerken, examens en mondelinge overhoringen. Kun jij niet wachten om je liefde voor deze taal aan anderen over te brengen? Wacht dan niet langer en solliciteer op een van de vacatures voor docent Frans op deze pagina. 

Docent Frans worden

In alle vacatures voor docent Frans wordt in ieder geval om een lesbevoegdheid gevraagd. Je kunt deze behalen met een lerarenopleiding op het hbo of aan een universiteit. Of je een eerste- of tweedegraads bevoegdheid nodig hebt, hangt af van de groep die je les gaat geven. In de vacatures voor docent Frans wordt dit duidelijk aangegeven bij de functie-eisen, maar je kunt jouw bevoegdheid er ook uit filteren door links aan te geven welk opleidingsniveau jij hebt voltooid. Daarnaast is het belangrijk dat je betrokken en enthousiast bent en weet hoe je de leerstof goed overbrengt op jongeren. 

Vacatures voor docent Frans op Uitzendbureau.nl

Op Uitzendbureau.nl vind je vacatures voor docent Frans bij diverse middelbare scholen en mbo’s door heel Nederland. Ook zijn er volksuniversiteiten die taalcursussen aanbieden die mensen in hun vrije tijd kunnen volgen. Met de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina geef je eenvoudig aan waar jouw nieuwe baan aan moet voldoen. Verfijn de zoekresultaten bijvoorbeeld op basis van locatie, dienstverband of opleidingsniveau en vind eenvoudig de baan die bij je past. Nog niks gevonden? Ons aanbod verandert regelmatig, dus wie weet staat die droombaan er morgen wél tussen. Stel daarom een e-mail alert in en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste vacatures voor docent Frans.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.