Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures docent biologie

5 vacatures

Allerlei vacatures voor docent biologie

Wil jij als docent biologie je salaris verdienen? Heb jij diepgaande kennis van biologie, passie om deze kennis met anderen te delen en ook nog een bevoegdheid om voor de klas te staan? Dan zijn onze vacatures voor docent biologie je inderdaad op het lijf geschreven. Docenten worden door heel Nederland gezocht. Dat is goed nieuws voor jou, want daardoor heb je je volgende baan helemaal zelf voor het kiezen. Zo is de kans groot dat er ook iets bij jou in de buurt te vinden is waar je zo aan de slag kunt. Neem zelf het aanbod hierboven door en ontdek wat de vacatures voor docent biologie voor jou in petto hebben.

Word docent biologie na je opleiding

Je kunt niet zomaar als docent biologie je salaris verdienen. Welke vooropleiding(en) de vacatures voor docent biologie vereisen, is afhankelijk van het niveau van de leerlingen. Als docent biologie moet je minstens de hbo-opleiding voor tweedegraads bevoegdheid voltooid hebben. Hiermee kun je voor de klas in het voortgezet en middelbaar onderwijs. Om eerstegraads bevoegd te zijn, moet je een master in dit vakgebied halen, gevolgd door een eenjarige universitaire educatieve master. Bekijk alleen de vacatures voor docent biologie die bij jouw bevoegdheid passen door je opleidingsniveau links aan te vinken, dan heb je de ideale baan zo gevonden.

Solliciteer eenvoudig en snel via Uitzendbureau.nl

Tussen de vacatures voor docent biologie je droombaan gevonden? Solliciteer dan meteen via Uitzendbureau.nl, want wij hebben dit proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Maak een profiel aan en upload je cv, dan hoef je per sollicitatie alleen nog maar een sollicitatiebrief toe te voegen. Zo wordt werk zoeken wel heel makkelijk. Krijg je niet genoeg van het solliciteren? Of hebben die vacatures voor docent biologie niet helemaal wat je zoekt? Stel dan een e-mail alert in en blijf op de hoogte wanneer nieuwe vacatures online worden gezet. En voor je het weet, verdien je als docent biologie je salaris.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.