Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures schuldhulpverlener

1 vacatures

Werken als schuldhulpverlener 

Ben jij ordelijk en weet jij hoe je goed met geld moet omgaan? Grote kans dat de vacatures voor schuldhulpverlener dan iets voor je zijn. Als schuldhulpverlener help je bedrijven of particulieren bij het oplossen van schulden. Je wordt vaak pas ingeschakeld nadat een bedrijf of particulier er zelf niet meer uitkomt na meerdere pogingen en de schulden problematisch worden. Vaak kan de overeenkomst over aflossing niet meer nagekomen worden. Door middel van bemiddeling of sanering probeert jij het probleem op te lossen. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of de schuldenaar spullen kan verkopen of werk kan zoeken om zo de schuld af te lossen. Een andere manier is het uitgavenpatroon aanpassen om minder geld te besteden aan minder belangrijke zaken. Werken als schuldhulpverlener betekent dus oplossingsgericht denken! Precies wat jij zoekt? Bekijk dan bovenstaande vacatures voor schuldhulpverlener en vind je nieuwe baan via Uitzendbureau.nl. 

Waar werkt een schuldhulpverlener?

Op Uitzendbureau.nl vind je vacatures voor schuldhulpverlener bij particuliere organisaties zoals stichtingen, bij commerciële schuldhulporganisaties en instellingen die door de overheid zijn gefinancierd. 

Hoe word je schuldhulpverlener?

Een geschikte opleiding om schuldhulpverlener te kunnen worden is de hbo-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Ook is er de mbo-opleiding Sociale Schuldhulpverlening. De precieze functie-eisen kunnen per werkgever verschillen en lees je in de vacatures voor schuldhulpverlener hierboven. 

Wat verdient een schuldhulpverlener?

Een schuldhulpverlener verdient tussen de €1.600,- en €4.100,- per maand afhankelijk van ervaring en de organisatie waarvoor je werkt.

Vacatures voor schuldhulpverlener op Uitzendbureau.nl

Aan de slag als schuldhulpverlener? Wij hebben een ruim aan aanbod aan vacatures voor schuldhulpverlener door heel Nederland. Ga de vacatures één voor één langs of geef je voorkeuren aan met de filters links, dan komt die ideale vacature voor schuldhulpverlener vanzelf voorbij. Solliciteer vandaag nog voor deze functie via Uitzendbureau.nl, dan kun je misschien binnenkort al aan de slag. 

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.