Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures kandidaat notaris

3 vacatures

Aan de slag met een vacature voor kandidaat notaris

Ben jij op zoek naar een nieuwe juridische uitdaging? Misschien heb je net een studie Rechtsgeleerdheid afgerond of heb je al een al een tijdje ervaring in de sector. De kans is groot dat je op deze pagina een leuke vacature voor kandidaat notaris gaat vinden. Als kandidaat notaris werk je op een notariskantoor, waar je de rechterhand bent van de notaris. Dit houdt in dat je cliënten adviseert en voorbereidend werk uitvoert, maar je hebt geen tekenbevoegdheid. Je kunt in verschillende rechtsgebieden aan de slag. Zo vind je vacatures voor kandidaat notaris in het vastgoed, ondernemingsrecht of familierecht.

Een vacature voor kandidaat notaris voor iedereen

Notaris word je niet zomaar. Eerst volg je de wo-opleiding Rechtsgeleerdheid in de richting van notarieel recht. Hierna volg je een beroepsopleiding tot notaris. In deze periode ben je kandidaat notaris en kun je dus aan de slag met een vacature voor kandidaat notaris. Je kunt na drie tot zes jaar promoveren tot notaris, maar je kunt er ook voor kiezen om kandidaat notaris te blijven. Iedere vacature voor kandidaat notaris heeft weer andere vereisten, dus lees jouw favorieten goed door om te zien of jij hieraan voldoet.

Snel aan het werk? Solliciteer direct

Met de filters ga je direct af op een vacature voor kandidaat notaris die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Zo selecteer je op opleidingsniveau, dienstverband en locatie. Zoek je bijvoorbeeld een vacature voor kandidaat notaris in Amsterdam of Den Haag? Geef het aan in de zoekbalk bovenaan de pagina en bekijk alleen de vacatures bij jou in de buurt. Zodra je iets gevonden hebt, solliciteer je al met één klik op de knop. Zit er op dit moment niks voor je tussen? Stel een e-mail alert in, dan loop je nooit meer een vacature voor kandidaat notaris mis.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.