Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures bedrijfsjurist

1 vacatures

Aan de slag als bedrijfsjurist

Heb jij al een tijdje je oog op onze juridische vacatures? Logisch, want dit vakgebied ken jij door en door. Het liefst werk je samen met organisaties en bedrijven, waardoor de vacatures voor bedrijfsjurist je op het lijf geschreven zijn. In deze functie zorg jij er namelijk voor dat de juridische zaken van het bedrijf of organisatie dat jij vertegenwoordigt netjes worden afgehandeld. Hierdoor ben jij nauw betrokken bij dit bedrijf. Is dit precies wat je zoekt? Scrol snel door de vacatures voor bedrijfsjurist en solliciteer op je favoriet. En als deze functie het toch niet is, bekijk dan onze andere vacatures voor jurist.

Voor ieder wat wils

Doordat je als bedrijfsjurist bij praktisch elk bedrijf aan de slag kunt, is bij Uitzendbureau.nl de keuze reuze. Waar jij precies terecht komt, is deels afhankelijk van jouw specialiteit. Die vul je bovenaan eenvoudig in. Richt je bijvoorbeeld alleen op de vacatures voor jurist in arbeidsrecht of gezondheidsrecht. Zo filter je een stuk makkelijk door het aanbod heen. Of klik links op jouw favoriete beroepsgroep. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de vacatures voor jurist in een ziekenhuis? Vink dan de zorg aan en vind je droombaan in een mum van tijd.

Vacatures voor bedrijfsjurist door heel Nederland

Niet alleen heb je de beroepsgroep zelf voor het kiezen, maar ook de locatie. Bij Uitzendbureau.nl hebben we namelijk vacatures voor jurist in Groningen tot Limburg en alles ertussenin. Wat vind je bijvoorbeeld van de vacatures voor jurist in Utrecht of Noord-Brabant? Ook kun je zoeken op een specifieke stad, zodat je bijvoorbeeld alleen vacatures voor jurist in Amsterdam of Den Haag bekijkt. Geef aan waar in Nederland jij wilt werken, want er zit vast ook wat interessants bij jou in de buurt.

Eenvoudig solliciteren via Uitzendbureau.nl

Heb je de ideale vacature voor jurist gevonden? Solliciteer dan zo snel mogelijk, want bij Uitzendbureau.nl is dat zo gedaan. Maak jouw profiel eenvoudig aan door je cv te uploaden, dan voegen wij deze automatisch aan elke sollicitatie toe. Schrijf alleen nog een sterke motivatiebrief waarin jij jouw toekomstige werkgever ervan overtuigd dat jij dé kandidaat bent voor die openstaande positie. Wil je na je sollicitatie op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures voor bedrijfsjurist? Schrijf je dan in voor het e-mail alert en mis geen enkele vacature.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.