Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures griffier

1 vacatures

Een vacature voor griffier is zo gevonden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de juridische sector? Dan is een vacature voor griffier misschien precies wat je zoekt. Als griffier kun je bij verschillende instanties aan de slag. Zo vind je bijvoorbeeld vacatures voor griffier bij de rechtbank of de gemeente. Wat je dagelijks doet verschilt per instelling. Bij een rechtbank ben je de rechterhand van de rechter. Je verzorgt onder andere de administratieve taken rondom een zaak, maakt aantekeningen en ondersteunt de rechter bij het maken van een uitspraak. Bij de gemeente geef je juist weer advies aan de gemeenteraad en assisteer je deze bij verschillende taken.

Een vacature voor griffier voor iedereen

Er is geen specifieke opleiding tot griffier, maar met een hbo-diploma in Politicologie of Bestuurskunde heb je een goede basis voor een baan als gemeentegriffier. Om in de rechtbank aan de slag te gaan, volg je eerst de wo-opleiding Rechtsgeleerdheid. Daarna kun je bijvoorbeeld eerst ervaring op doen als juridisch medewerker en je dan omhoog werken. Of meteen solliciteren op één van de vacatures op deze pagina natuurlijk. Elke vacature voor griffier heeft weer andere vereisten, dus lees deze goed door om te zien of jij hieraan voldoet. Of geef links jouw opleidingsniveau aan en bekijk alleen de vacatures voor griffier die bij jou passen. 

Eenvoudig solliciteren 

Heb jij een vacature voor griffier gevonden die je aanspreekt? Solliciteer hier dan eenvoudig en snel op met jouw Uitzendbureau-profiel. Upload een recent cv en schrijf een overtuigende motivatiebrief waarmee je duidelijk maakt dat jij dé kandidaat voor deze positie bent. Wij brengen je direct in contact met het desbetreffende uitzendbureau, dus voor je het weet, kun je misschien binnenkort al op gesprek komen. Nog niks tegengekomen? Stel een e-mail alert in, dan komt die perfecte vacature voor griffier vanzelf voorbij.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.