Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures verhuurmakelaar

Er zijn geen verhuurmakelaar vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste verhuurmakelaar vacatures per mail

Zo een vacature voor verhuurmakelaar gevonden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de commerciële sector? Ben je goed met mensen en zit het met jouw verkooppraatje wel snor? Dan is een vacature voor verhuurmakelaar misschien wel wat voor jou. Om als verhuurmakelaar te werken, dien je een hbo-diploma op zak te hebben. Deze behaal je met bijvoorbeeld de opleiding Vastgoed en Makelaardij of Economie en Recht. Iedere vacature voor verhuurmakelaar heeft andere functie- en opleidingseisen, dus neem jouw favorieten goed door om te zien of jij hieraan voldoet. Of gebruik de filters om een baan te vinden die bij je past.

Wat doet een verhuurmakelaar?

Met een vacature voor verhuurmakelaar kun je binnenkort al aan de slag in de makelaardij. In deze functie help je mensen met het verhuren van hun woning. Je regelt bezichtigen en laat de woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien. Met jouw verkooppraatje heb je binnen no-time huurders gevonden voor de woning, waarna je ook de huurcontracten opstelt en de sleuteloverhandiging regelt. Problemen in de woning? Dan ben jij het aanspreekpunt voor zowel huurder als verhuurder. Na de huurperiode zorg jij ervoor dat de borg terugbetaald wordt, dat het contract beëindigd wordt en dat de woning netjes wordt achtergelaten. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan de vacatures voor verhuurmakelaar en solliciteer op jouw favoriet.

Solliciteer op een vacature voor verhuurmakelaar

Met de filters kun je zoeken naar een baan die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Zoek je bijvoorbeeld een vacature voor verhuurmakelaar in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag? Geef dit dan aan in de zoekbalk bovenaan de pagina, dan krijg je alleen de vacatures bij jou in de buurt te zien. Geef links jouw opleidingsniveau aan en vink aan in welk dienstverband je wilt werken. Heb je een leuke vacature voor verhuurmakelaar gevonden? Dan solliciteer je al met één klik op de knop.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.