Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures relatiemanager

2 vacatures

Vacatures voor relatiemanager 

 Krijg jij energie van klantcontact en zie je commerciële kansen? Check dan onze vacatures voor relatiemanager. Als relatiemanager ben je dagelijks bezig met het opbouwen en onderhouden van klantcontact voor de organisatie waar je werkzaam bent. Je kent de producten en diensten van de organisatie op je duimpje, zodat je goed kunt inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Als gezicht van de organisatie heb je goede communicatieve vaardigheden. Je spreekt de klanten dan ook zowel via de telefoon als face-to-face. De gevraagde opleiding voor relatiemanager verschilt per vacature, zorg dus dat je dit doorleest voor je solliciteert. 

Gericht zoeken naar vacatures voor relatiemanager 

Bij Uitzendbureau.nl hebben we alle relatiemanager vacatures al voor je verzameld op bovenstaande pagina. Wil je meer overzicht creëren in het aanbod? Maak dan gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina. Vink je voorkeuren aan en je krijgt alleen de relatiemanager vacatures in beeld die daarbij aansluiten. Wel zo gemakkelijk. Bij Uitzendbureau.nl vind je zowel fulltime als parttime functies en bovendien door heel Nederland. Van Amsterdam tot Utrecht, voor ieder wat wils. Heb je de perfecte vacature voor relatiemanager nog niet kunnen vinden? Kijk dan ook eens bij de andere commerciële vacatures, zoals communicatieadviseur of online marketeer

Solliciteer direct 

Yes. Jouw ideale relatiemanager vacature vult het scherm voor je neus. Van te lang naar je scherm turen krijg je echter vierkante ogen. Wacht dus niet langer en verstuur meteen je sollicitatie. Geen paniek, bij Uitzendbureau.nl is dat klusje binnen no-time geklaard. Maak een profiel aan, upload je cv en schrijf een pakkende motivatiebrief. Klik op de sollicitatieknop en jouw gegevens worden direct verstuurd naar de werkgever. Voor je het weet heb je al een reactie terug en weet je of je bent uitgenodigd voor een gesprek. Blijf je graag up-to-date? Schrijf je in voor het e-mail alert en ontvang de nieuwste relatiemanager vacatures in je inbox.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.