Filteren
Fulltime/parttime

Vacatures re-integratieconsulent

Er zijn geen re-integratieconsulent vacatures gevonden.

Zoektips:

  • Gebruik algemene zoektermen
  • Probeer andere zoektermen
  • Controleer je spelling

Ontvang de nieuwste re-integratieconsulent vacatures per mail

Een vacature voor re-integratieconsulent voor iedereen

Ben jij net klaar met een opleiding in de richting van HR en zoek je nu een baan om je carrière mee te kickstarten? Of heb je al jarenlange ervaring in het vak en ben je nu klaar voor je volgende uitdaging? Bij Uitzendbureau.nl zit je hoe dan ook goed. Wij hebben namelijk allerlei openstaande vacatures, zo ook de vacatures voor re-integratieconsulent op deze pagina. Grote kans dat er voor jou ook iets moois tussen zit. Bekijk ze stuk voor stuk en laat je verrassen, of gebruik de filters om rechtstreeks af te gaan op dé vacature voor re-integratieconsulentvoor jou.

Wat doet een re-integratieconsulent?

Als integratieconsulent help jij mensen weer te re-integreren in de arbeidsmarkt na een lange periode van werkloosheid. Je bespreekt de situatie met je cliënt, bekijkt de mogelijkheden en stelt een re-integratieplan op. Aan de hand van bijvoorbeeld trainingen en beroepskeuzetesten help jij de cliënt de arbeidsmarkt langzamaan weer te betreden. Met een vacature voor re-integratieconsulent kun je bij verschillende instanties aan de slag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de arbodienst, een UWV werkbedrijf, particuliere verzekeraars of gemeenten. Heb jij een specifieke organisatie in gedachten? Vul deze dan in de zoekbalk bovenaan de pagina. Zo vind je bijvoorbeeld eenvoudig een vacature voor re-integratieconsulent voor de gemeente van Amsterdam.

Solliciteren is zo gepiept

Bingo. Jij hebt een vacature voor re-integratieconsulent gevonden waar jij je tanden in wilt zetten. Het liefst begin je zo snel mogelijk, maar eerst staat je nog een belangrijke taak te wachten: solliciteren. Gelukkig doe je dat op Uitzendbureau.nl al met één klik op de knop. Ben je de baan van je dromen nog niet tegengekomen? Geen zorgen, we krijgen continu nieuwe vacatures binnen. Stel een e-mail alert in, dan verschijnt die ideale vacature voor re-integratieconsulent vanzelf in je mailbox.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.