Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures personeelsfunctionaris

4 vacatures

Allerlei personeelsfunctionaris vacatures

Heb jij talent voor luisteren, onderhandelen en bemiddelen? Wie weet zijn de personeelsfunctionaris vacatures op Jobbird dan perfect voor jou. Wat is een personeelsfunctionaris? In deze functie adviseer en ondersteun je het management en/of de directie van een organisatie over personeelszaken. Daarbij gaat het om zaken als wet- en regelgeving en arbeidsvoorwaarden. Je fungeert als een belangrijk aanspreekpunt binnen de organisatie over personeelsgerelateerde kwesties en je ondersteunt de beoordelingsgesprekken. Uiteraard verschillen de precieze werkzaamheden per vacature voor personeelsfunctionaris. Heb je interesse? Bekijk dan snel het aanbod hierboven en vis de banen van jouw interesse ertussenuit. 

Een baan naar jouw wens

Jij wilt vast lekker dichtbij huis aan de slag. Zo bespaar je een hoop reistijd en houd je voldoende vrije tijd over voor niet-werkgerelateerde zaken. Klik daarom onderaan de pagina op een van de steden bij jou in de buurt, zoals Den Haag of Utrecht. Alleen de personeelsfunctionaris vacatures in jouw regio worden nu nog getoond. Zie je niet direct een vacature waar je enthousiast over bent? Geen zorgen. Het aanbod op Uitzendbureau.nl wordt gelukkig dagelijks ververst. Schrijf je daarom in voor het e-mail alert rechts op de pagina en ontvang de nieuwste vacatures voor personeelsfunctionaris rechtstreeks in je inbox. 

Ontwerp een cv en solliciteer direct

Hoef jij je helemaal niet in te schrijven voor het e-mail alert, omdat je al een perfecte personeelsfunctionaris vacature hebt gespot? Dat is goed nieuws. Klik in dat geval direct op ‘solliciteer’ en doorloop de vervolgstappen. Via onze gratis tool kun je eenvoudig een cv samenstellen, zodat je deze helemaal volmaakt kunt inleveren. Lever daarnaast een pakkende motivatiebrief in en vul enkele persoonsgegevens in en je bent klaar om op de verzendknop te klikken. Voor je het weet vervul jij de leukste personeelsfunctionaris vacature van het land.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.