Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures loopbaanadviseur

3 vacatures

Werken als loopbaanadviseur

Ben jij op zoek naar een baan als loopbaanadviseur? Of je nou net komt kijken op de arbeidsmarkt of toe bent aan een nieuwe uitdaging, er zit vast iets leuks voor je tussen de vacatures voor loopbaanadviseur op deze pagina. In deze functie ga je in gesprek met mensen over hun (studie)loopbaan. Je vraagt onder meer naar hun wensen, interesses en karakter en laat ze eventueel competentie- of beroepskeuzetesten maken. Als je alle informatie in kaart hebt gebracht koppel je deze aan studie- of beroepsmogelijkheden. Je geeft je cliënt advies en hebt het samen over de mogelijkheden. Benieuwd waar jij aan de slag kunt? Scrol dan omhoog en bekijk de openstaande vacatures voor loopbaanadviseur op Uitzendbureau.nl. 

Loopbaanadviseur worden

Lijken die vacatures voor loopbaanadviseur jou wel wat? Bekijk dan goed of je aan de functie-eisen voldoet voordat je solliciteert. Je kunt namelijk niet zomaar aan de slag in deze functie. Als loopbaanadviseur is het belangrijk dat je zowel goed kunt luisteren als advies kunt geven. Je bent een echte motivator en bent niet tevreden totdat je de cliënt verder hebt geholpen. Voor dit beroep is er geen specifieke studie. Je kunt bijvoorbeeld met een opleiding in de richting van (personeels)management, economie of communicatie in deze functie aan de slag. Specifieke kennis op het gebied van opleidingen en beroepsmogelijkheden kun je opdoen met een cursus. Lees voor de specifieke functie-eisen goed de vacatures voor loopbaanadviseur door. 

Vacatures voor loopbaanadviseur op Uitzendbureau.nl

Op Uitzendbureau.nl vind je loopbaanadviseur vacatures door heel Nederland. Snel de vacature vinden die bij je past? Gebruik dan de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina. Geef bijvoorbeeld aan in welk dienstverband je wilt werken en in welke regio. Zo ga je rechtstreeks op die droombaan af. Solliciteren is daarna zo gedaan. Staat er momenteel niks voor je tussen? Stel dan een e-mail alert in en ontvang de nieuwste vacatures voor loopbaanadviseur voortaan in je mailbox. Of bekijk ons aanbod aan soortgelijke vacatures eens. Wat dacht je van een baan als jobcoach, arbeidsdeskundige of medewerker P&O?

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.