Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures zwemonderwijzer

1 vacatures

Diverse vacatures voor zwemonderwijzer

Voel jij je in het zwembad als een vis in het water en is geen water jou te diep? Bekijk dan de vacatures voor zwemonderwijzer op deze pagina, want die hebben een heleboel voor jou in petto. Je kunt bijvoorbeeld voor specifieke gemeenten les gaan geven aan kinderen of volwassenen die willen (of moeten) leren zwemmen. Je bereidt de lessen voor en behoudt tijdens de lessen het overzicht, neemt examens af en grijpt in wanneer dit nodig is. Is dit als twee druppels water met waar jij naar op zoek bent? Scrol dan omhoog voor alle vacatures voor zwemonderwijzer en vis je favoriet er in een mum van tijd uit.

Hoe word je zwemonderwijzer?

Natuurlijk kun je met een vacature voor zwemonderwijzer niet zomaar een sprong in het diepe maken. Er zijn namelijk enkele vereisten waar je aan zal moeten voldoen. Water zoal van je verwacht wordt? Een zwemdiploma C, bijvoorbeeld, net als een Diploma ‘Zwemmend redden’ voor zwembaden. Daarnaast wordt er ook in veel gevallen om een EHBO-diploma gevraagd. Verdere eisen kunnen sterk verschillen, dus neem de vacatures voor zwemonderwijzer goed door voordat je solliciteert. Dan is de kans zo klein mogelijk dat je sollicitatie in het water valt.

Makkelijk solliciteren via Uitzendbureau.nl

Is dit aanbod zo breed dat je kijkt alsof je water ziet branden? Maak dan gebruik van de zoekfilters en spot je droombaan binnen no-time. En zodra je dé vacature voor zwemonderwijzer hebt gevonden, solliciteer je direct. Zo zit je meteen in het vaarwater van je concurrenten. Via Uitzendbureau.nl is solliciteren zo gedaan. Het is slechts een kwestie van inloggen, cv uploaden en motivatiebrief toevoegen, dan verstuur je dit pakket al met één druk op de knop. Dat jij binnenkort met één van de vacatures voor zwemonderwijzer aan de (vlinder)slag gaat, staat dan ook wel als een paal boven water. 

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.