Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures groepsleerkracht

1 vacatures

Werken als groepsleerkracht

Sta jij graag voor de klas en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan zijn de vacatures voor groepsleerkracht zeker wat voor jou. Voor de functie leerkracht in het basisonderwijs is het natuurlijk belangrijk dat je een pabo-opleiding hebt afgerond of een duale pabo-opleiding volgt. Daarnaast is een vereiste dat je een hart voor kinderen hebt, sterk in je schoenen staat, flexibel en zelfstandig bent en de leerlingen op een creatieve manier lesstof weet aan te leren. Herken jij je in dit geschetste plaatje? Kijk dan eens verder op deze pagina en ontdek de leukste groepsleerkracht vacatures. En onthoud: hoe eerder je solliciteert, hoe meer kans er is dat je wordt aangenomen.

Vind de leukste vacature voor groepsleerkracht

Wil je zo snel mogelijk aan de slag gaan als leerkracht op de basisschool, maar weet je niet zo goed hoe je een groepsleerkracht vacature kunt vinden die bij jou past? Geen paniek. Uitzendbureau.nl heeft een handig filtermenu aan de linkerkant van de pagina. Vink hier aan wat voor jou belangrijk is. Je zult zien dat de vacatures voor in het onderwijs zich aanpassen aan jouw wensen. Bovenaan de pagina kun je in een zoekbalk jouw woonplaats invullen en hoeveel kilometer de werkplek hier maximaal van verwijderd mag zijn. Heb je een leuke vacature voor deze functie gevonden? Solliciteer dan direct.

Solliciteer nu via Uitzendbureau.nl

Heb je een leuke vacature voor groepsleerkracht op het oog? Top. Dan is het nu de hoogste tijd om te solliciteren. Is dit ingewikkeld? Nee, Uitzendbureau.nl heeft het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Pak jouw favoriete vacature voor groepsleerkracht erbij en klik op de solliciteer-knop. Upload vervolgens jouw bijgewerkte cv en motivatiebrief, en vul de overige gevraagde persoonsgegevens in. Nadat je de sollicitatie ingediend hebt, is het belangrijk dat je jouw mobiel goed in de gaten houdt. De betreffende werkgever kan elk moment contact met je opnemen om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.