Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures surveillant

5 vacatures

Een ruim aanbod aan vacatures voor surveillant

Heb jij altijd alles in de gaten en wil je jouw oplettendheid inzetten bij een nieuwe baan? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken voor bovenstaande vacatures voor surveillant. In deze functie ben je aangesteld om een oogje in het zeil te houden en te controleren of alles naar behoren verloopt. Dat kan bijvoorbeeld op een school, waar je in de gaten houdt of leerlingen niet spieken, maar ook op straat zijn er soms surveillanten nodig. Iets voor jou? Scrol dan omhoog, want daar vind je ons actuele aanbod aan vacatures voor surveillant. Zodra je een leuke baan op het oog hebt, is solliciteren zo gedaan via Uitzendbureau.nl.

Surveillant, iets voor jou?

De meeste vacatures voor surveillant betreffen een baan in het onderwijs. Het is jouw taak om een alles onder controle te houden, dus het is belangrijk dat je geconcentreerd te werk gaat. Ook ben je goed op de hoogte van het protocol en kun je zelfstandig werken. Houd er rekening mee dat surveillanten vaak enkel nodig zijn op toetsmomenten, en het meestal dus een parttime functie betreft. Precies wat je zoekt? Dan hebben de vacatures voor surveillant jou genoeg te bieden, dus neem ons aanbod eens door. Vergeet niet om daarbij gebruik te maken van de verschillende filteropties, want die maken jouw zoektocht een stuk efficiënter.

Solliciteer via Uitzendbureau.nl

Lijkt het jou ideaal om flexibel aan de slag te gaan als surveillant via een uitzendbureau? Houd het dan niet bij scrollen en kijken, maar solliciteer direct wanneer je een leuke vacature voor surveillant hebt gevonden. Houd je cv in de aanslag, schrijf een enthousiaste motivatiebrief en versturen maar. Doorgaans neemt het desbetreffende uitzendbureau binnen enkele dagen contact met je op. Het is slim om ondertussen op andere leuke vacatures voor surveillant te reageren en zo je kansen op een baan te vergroten.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.