Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures leraar basisonderwijs

1 vacatures

Werken als leraar basisonderwijs

Heb jij je onderwijsbevoegdheid op zak en sta je te popelen om voor de klas te gaan staan? Met de vacatures voor leraar basisonderwijs op deze pagina is jouw nieuwe baan nooit ver weg. Basisscholen door het hele land staan te springen om goede juffen en meesters, dus dit is hét moment om te solliciteren op een leuke vacature in het onderwijs. Ga knutselen, zingen en buitenspelen met de kleuters, of bereid bovenbouwleerlingen voor op het voortgezet onderwijs. Met de vacatures voor leraar basisonderwijs op Uitzendbureau.nl kan het allemaal. Bekijk ons actuele aanbod hierboven en solliciteer eenvoudig op je favoriet.

De vacatures voor leraar basisonderwijs

Als leraar basisonderwijs heb jij jouw baan voor het uitkiezen. Er staan namelijk door het hele land ontzettend veel vacatures voor leraar basisonderwijs open. Je kunt aan de slag op een openbare basisschool, maar bijvoorbeeld ook op een vrijeschool of in het speciaal onderwijs. Snel de vacature vinden waar jij blij van wordt? Met behulp van het filtermenu en de zoekbalk is dat zo gedaan. Geef bijvoorbeeld aan of je fulltime voor de klas wilt staan of liever voor een parttime baan gaat. En vul je woonplaats in, dan worden enkel de vacatures voor leraar basisonderwijs bij jou in de buurt getoond. Wel zo handig als je ’s morgens snel op je kunt moet zijn. 

Eenvoudig solliciteren via Uitzendbureau.nl

Ideale vacature voor leraar basisonderwijs gevonden? Zorg ervoor dat die baan van jou wordt door direct te solliciteren. Via Uitzendbureau.nl kan dat al met één klik op de knop. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om je cv en een motivatiebrief toe te voegen. Het is slim om dat te doen, want met deze documenten kun je jezelf onderscheiden van andere sollicitanten. Droombaan nog niet gevonden? Het zou zomaar kunnen dat er elders op de website wél een passende uitdaging op je wacht. Laat de vacatures voor leraar basisonderwijs voor wat ze zijn en bekijk bijvoorbeeld de vacatures voor leerkracht basisonderwijs of onderwijsassistent eens.  

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.