Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures kantinemedewerker

1 vacatures

Op zoek naar vacatures voor kantinemedewerker

Zoek jij een nieuwe baan in de catering? Misschien zijn de vacatures voor kantinemedewerker op deze pagina dan wel iets voor jou, dus blijf nog even hangen. In deze functie ga je aan de slag in een kantine van bijvoorbeeld een bedrijf of sportclub. Je maakt simpele gerechten klaar, staat achter de kassa en helpt klanten. Ook opruim- en schoonmaakwerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Ben jij de behulpzame en klantgerichte kantinemedewerker die uitzendbureaus zoeken? Neem dan onze vacatures voor kantinemedewerker door en solliciteer zodra je een passende uitdaging op het oog hebt.

Vind de baan die bij je past

Op Uitzendbureau.nl vind je diverse kantinemedewerker vacatures. Er zijn banen beschikbaar door het hele land en bij uiteenlopende werkgevers. Gelukkig vind je met behulp van de verschillende zoekfilters eenvoudig de vacatures die goed bij jou passen. Voer bijvoorbeeld jouw woonplaats in in de zoekbalk bovenaan de pagina, dan krijg je alle mogelijkheden bij jou in de buurt te zien. Heb je een voorkeur voor een bepaalde werkgever? Of weet je precies hoeveel uur per week je aan de slag wilt? Deze en andere voorkeuren kun je allemaal kwijt in het filtermenu en de zoekbalk. Hoe specifieker je jouw zoekopdracht maakt, hoe groter de kans dat de getoonde vacatures voor kantinemedewerker interessant voor je zijn.

Aan de slag via Uitzendbureau.nl

Heeft jouw zoektocht een leuke vacature voor kantinemedewerker opgeleverd? Laat die kans dan niet aan je voorbijgaan, maar solliciteer. Voor deze functie zijn je cv en een korte motivatiebrief vaak voldoende, dus jouw sollicitatie kan binnen een paar minuten de deur uit zijn. Klik op ‘solliciteer’, dan sturen wij je door naar de juiste pagina. Wil jij je kansen vergroten? Reageer dan ook op andere vacatures voor kantinemedewerker die je aanspreken en ga voordat je het weet aan de slag bij een leuke sport- of bedrijfskantine.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.