Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures barman

3 vacatures

Werken als bartender

Ben jij sociaal, gastvrij en sta jij altijd open voor een gezellig praatje? Dan kan het niet anders dan dat je op de juiste pagina bent beland. Hierboven zie je allerlei barman vacatures, en de eerder genoemde eigenschappen passen hierbij als twee trommelstokken. Als barman (of barvrouw) werk je achter de bar in bijvoorbeeld een restaurant, café, hotel of uitgaansgelegenheid. Jij maakt de drankjes klaar, geeft gasten advies over bijvoorbeeld de wijnen en houdt de bar netjes en schoon. Zie jij dit wel zitten? Scrol dan snel naar boven en bekijk wat de barman vacatures jou te bieden hebben.

De diverse barman vacatures

Het is verstandig om de functieomschrijvingen in de barman vacatures goed door te lezen, want wat je exact gaat doen en welke skills je nodig hebt verschilt per functie. Zo ga je bij de ene functie aan de slag met cocktails en bij een andere baan dien je veel van verschillende wijnen te weten. En bij de ene baan is snelheid van belang, terwijl je bij een andere functie de vrijheid krijgt om een babbeltje te maken met de vaste gasten. Aan jou de keuze welke barman vacature het beste bij je past. 

Jouw ideale baan in de buurt

Bij elke horecagelegenheid zijn wel bartenders nodig, dus grote kans dat er bij jou in de buurt ook een leuke barman of barvrouw gevraagd wordt. Misschien dat hierboven ook wel barman vacatures in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam staan? Mocht het niet helemaal lukken met de barman vacatures op deze pagina, bekijk dan ook eens de horeca vacatures bij jou in de buurt, bijvoorbeeld in Amsterdam, Eindhoven of Maastricht. Je weet maar nooit wat je hier nog tussen ziet staan. Is jouw oog vallen op een mooie barman vacature? Solliciteer dan zo snel mogelijk, voordat het te laat is.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.