Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures archivaris

3 vacatures

Op zoek naar een baan als archivaris

Ben jij een nauwkeurige werker en zoek je een nieuwe administratieve uitdaging? Dan zijn de vacatures voor archivaris op deze pagina wellicht iets voor jou. Als archivaris of archiefmedewerker onderhoud je het archief van een organisatie, zoals een museum, bibliotheek, bank of gemeente. Je ordent allerlei informatie, van foto’s en brieven tot notulen en formulieren, binnen een bepaald systeem. Zo zorg je er niet alleen voor dat deze documenten goed worden bewaard, maar ook dat ze snel en eenvoudig kunnen worden opgezocht. Iets voor jou? Neem dan bovenstaande archivaris vacatures door en vind de baan die bij je past via Uitzendbureau.nl.  

Diverse vacatures voor archivaris

Als archivaris kun je aan de slag bij uiteenlopende werkgevers, van culturele instellingen en stadsarchieven tot advocatenkantoren. De precieze taken kunnen per werkgever verschillen, dus lees de functieomschrijving goed door voordat je solliciteert op een van de vacatures voor archivaris. Snel de functie vinden die écht bij je past? Stel dan de filters links op de pagina in naar jouw voorkeuren. Zo krijg je alleen de vacatures voor archivaris te zien die aansluiten op jouw wensen en eisen. Wel zo efficiënt. 

Snel aan de slag via Uitzendbureau.nl

Heb jij een leuke vacature voor archivaris gevonden? Zorg ervoor dat die baan van jou wordt door direct te solliciteren. Via Uitzendbureau.nl kost dat je slechts een paar minuten. Upload je cv, schrijf een pakkende motivatiebrief en stuur je reactie met één klik naar het uitzendbureau dat de desbetreffende vacature in beheer heeft. Ben je nog zoekende? Ons aanbod wordt regelmatig ververst, dus het is slim om een e-mail alert in te stellen. Je krijgt dan een seintje zodra er nieuwe archivaris vacatures zijn geplaatst, waardoor er nooit meer een interessante mogelijkheid aan je voorbijgaat.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.