Filteren
Fulltime/parttime
Beroepsgroep

Vacatures verhuurmedewerker

1 vacatures

De vacatures voor verhuurmedewerker van Uitzendbureau.nl

Ben jij goed met mensen, een waar verkooptalent en op zoek naar een nieuwe baan? Haal dan je hart op met de vacatures voor verhuurmedewerker op deze pagina. De functie van verhuurmedewerker lijkt in een heleboel opzichten op die van verkoopmedewerker. Je adviseert klanten en helpt hen bij het zoeken naar producten die ze willen huren. Daarnaast handel je ook nog de afgifte en terugname van de producten, en heb je een aantal administratieve taken. Kun jij deze verantwoordelijkheid aan? Bekijk dan de vacatures voor verhuurmedewerker op deze pagina en solliciteer op je favoriet.

Zoeken naar de baan voor jou

De vacatures voor verhuurmedewerker zijn van alle markten thuis. Maar welke baan past er nou het beste bij jou? Gebruik de filters links en de zoekbalk bovenaan de pagina en ontdek welke banen voldoen aan je wensen en eisen. Zo geef je bijvoorbeeld links aan of je full- of parttime wilt werken, dan bekijk je alleen de vacatures voor verhuurmedewerker in dit dienstverband. Het aanbod nog verder verfijnen? Geef dan aan welk opleidingsniveau je hebt voltooid of vul een aantal zoektermen in in de zoekbalk bovenaan de pagina. Hoe meer filters je gebruikt, hoe gerichter je zoekt naar een leuke baan.

Solliciteren doe je zo

Heb jij iets leuks gevonden tussen de vacatures voor verhuurmedewerker? Solliciteer hier dan direct op. Op Uitzendbureau.nl is dat zo gepiept en wellicht levert het je een leuke baan op, dus waarom zou je wachten? Klik op de solliciteerknop, dan sturen wij je door naar de pagina waarop je jouw cv, motivatiebrief en enkele persoonlijke gegevens kunt achterlaten. Tijdens het wachten op reactie niet stilzitten? Blijf ondertussen solliciteren op andere vacatures voor verhuurmedewerker, dan is de kans nog groter dat je binnenkort aan het werk gaat.

Bekijk recent gesloten vacatures »

Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht per mail

Afmelden kan op ieder moment.